Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

VIETNAM

Udflugter på Mai Chau Ecolodge

Vi har samlet et lille udpluk af de mange udflugter, som Mai Chau Ecolodge tilbyder. Bare for at give jer en idé om de aktivitetsmuligheder, der er, når I er indlogeret på Ecolodget. I kan inden afrejse booke udflugterne gennem, eller I kan booke direkte hos lodget ved ankomst – det er helt op til jer selv!

I kan besøge Mai Chau Ecolodges egen hjemmeside og se alle deres udflugtsmuligheder. Nedenfor er vores 5 favoritter.

Halvdags cykeltur til lokale landsbyer i Mai Chau

Jeres lokale guide møder jer på Mai Chau Ecolodge, hvor I hver især bliver tildelt en cykel, og så går turen ud i lokalområdet. På den lige omkring 15 km lange cykeltur kommer I helt tæt på de lokale minoritetsgrupper i området og lærer meget mere om deres dagligdag, arbejdsprocesser og den lokale spise og drikke. På turen kommer I forbi hele 6 forskellige landsbyer, der alle har hver deres form for traditioner og kultur, og jeres lokale guide giver jer det bedst mulige indblik i dem alle.

Cykelturen foregår i et roligt tempo, og alle i familien kan være med. I kører ad små landeveje og har på hele turen også masser af mulighed for at nyde de skønne udsigter over smukke rismarker og dale.

Tid: 2-2½ timer
Pris: fra 195 DKK pr. person
Prisen inkluderer: leje af cykel, cykelhjelm, 2 flasker vand og en engelsktalende lokal guide.

Halvdags bådtur på Hoa Binh Lake

I bliver hentet på Mai Chau Ecolodge efter morgenmaden. Herfra går turen med Hoa Binh Lake, der også bliver omtalt som Halong Bay på Bjerget. Inden I hopper på båden og skal på sejltur på søen, tager jeres guide jer forbi en lokal landsby, der især er kendt for deres smukke og traditionelle udsmykning.  Vandet i søen er helt turkisblåt og overalt står der smukke kalkstensklipper op ad vandet, som udsmykker det ellers i forvejen meget smukke landskab. Sejlturen går langs en ad floderne, der udgår fra søen hen til én af flere fiskefarme, hvor I får et indblik i arbejdet på farmen, og hvordan de opfostrer ferskvandsfisk.

Inden turen igen går tilbage til Mai Chau Ecolodge vil der være et lille trek til det lokale vandfald, Lao Cao Waterfall, og et besøg hos en lokal landsby. Dette lille trek til slut er i meget roligt tempo, og omgivelserne er ligeledes helt utroligt rolige. De eneste aktiviteter, der normalvis præger dette område, er de lokale fiskere, der står i kanten af floden og den lille familie, der sejler på deres bambusflåde. En virkelig smuk og rigtig skøn måde at afslutte formiddagen på, inden I er tilbage på lodget omkring middagstid.

Tid: ca. 3 timer
Pris: fra 565 DKK pr. person
Prisen inkluderer: transfer t/r fra Mai Chau Ecolodge, privat bådtur, 2 flasker vand, alle entré- og indgangsgebyrer på turen og en engelsktalende lokal guide.

Halvdags trekkingtur i Mai Chaus lokalområde

I bliver hentet på Mai Chau Ecolodge efter morgenmaden og bliver kørt til den første lokale stammelandsby på ruten. Inde i bambuskoven bor der flere forskellige minoritetsstammer. Jeres guide giver jer et indblik i levevisen og dagligdagen hos de lokale. På jeres trek kommer I både igennem skove, men også åbne landskaber, hvor I blandt andet kan nyde den fantastiske udsigt over Pù Pộc bjerget, der er præget af kalkstensklipper i forskellige størrelser og former, og massevis af risterasser med små traditionelle huse på stylter.

Trekkingturen er omkring 10 km lang og vil foregå i et roligt tempo, hvor der vil være masser af tid til at tage flotte billeder af det naturskønne område. Der vil også være god tid til at snakke med de lokale, I møder i landsbyerne undervejs.

Det er ikke mange turister, der finder vej ud til disse etniske minoriteter, og deres levevis er på mange måder forskellig fra vores i Vesten – så det er den perfekte mulighed for at få en unikt indblik I dagligdagen og kulturen – for de lokale er, som altid, meget imødekommende og fortæller glædeligt om deres kultur.

I er tilbage på Mai Chai Ecolodge lige over middag.

Tid: 3-3½ timer
Pris: fra 370 DKK pr. person
Prisen inkluderer: transfer t/r fra Mai Chau Ecolodge, 2 flasker vand og en engelsktalende lokal guide.

Heldags cykeltur til lokalområdet og landsbyer i Mai Chau

I bliver mødt af jeres lokale guide på Mai Chau Ecolodge, hvor I bliver tildelt en cykel og cykelhjelm, og så går turen ud i lokalområdet. På den knap 45 km lange cykeltur kommer I helt tæt på de lokale minoritetsgrupper i området og lærer meget mere om deres dagligdag, arbejdsprocesser. I får også serveret lokalt mad og drikke til frokost. Cykelturen går langs små øde stier. Her kommer I virkelig ”Off the Beaten Track” – også når turen går gennem flere lokale landsbyer, hvor traditioner og levevis ikke har ændret sig meget gennem de sidste mange generationer.

Cykelturen foregår i et roligt tempo, og alle i familien kan være med. I kører ad små landeveje og har på hele turen også masser af mulighed for at nyde de skønne udsigter over smukke rismarker og dale.

Tid: 6-7 timer
Pris: fra 380 DKK pr. person
Prisen inkluderer: leje af cykel, cykelhjelm, 2 flasker vand, frokost og en engelsktalende lokal guide.

Heldags trekking i lokalområdet og til lokale landsbyer

Jeres guide henter jer i bil på Mai Chau Ecolodge efter morgenmaden, hvorfra der er en halv times kørsel til udgangspunktet for dagens trekkingtur. Trekkingturen på omkring 20 km starter i Kha landsbyen. Herfra skal I trekke til Kha Lake (der også bliver kaldt ”Mai Chaus Hjerte”). Søen forsyner mange af de landsbyer, der ligger i dalen, med vand og er derfor en nødvendig livskilde for de mange lokale beboere.

På trekkingturen skal I besøge flere forskellige minoritetslandsbyer. Flere steder vil I få serveret en kop te eller andet. Der vil være tid til at tage en snak med de lokale og lære mere om deres meget anderledes hverdag og kultur.

Undervejs på turen vil der blive serveret en frokost, enten ved en naturskøn udsigt eller hos en af de lokale stammefamilier.

Tid: ca. 7 timer
Pris: fra 570 DKK
Prisen inkluderer: transfer t/r fra Mai Chau Ecolodge, picnic frokost hos lokal familie, 2 flasker vand og en engelsktalende lokal guide.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.