Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

VIETNAM

Food tour til Hoi Ans Countryside på Cykel

De lokale retter, friske grøntsager og ingredienser i Hoi An, er velkendt og populære både blandt vietnamesere generelt, men også hos besøgende. Og for os står det helt klart, hvorfor – det er virkelig lækkert!

Første stop på cykelturen er på en lokal restaurant, der serverer en af Hoi Ans specialiteter – Cao Lau. Cao Lau er en traditionel ret, lavet på friske grøntsager, gris, rispapir og lokale sticky-rice nudler, der kun må opblødes i vandet fra den lokale Ba Le brønd.

Ba Le brønden er den ældste i Hoi An. Den siges at have det bedste vand i hele verden.

Cykelturen går videre gennem den smukke natur til en Tra Que landsby. Grøntsagerne, der dyrkes her, bliver brugt af størstedelen af restauranterne i Hoi An, og giver de lokale retter den perfekte smag!

Undervejs skal I også besøge en lokal familie, der vil lære jer at lave de specielle White Rose-kager – og I får selvfølgelig også lov at smage på kagerne efterfølgende!

Afslutningsvis cykler I til Cam Nam, hvor I skal smage på de lokale ”Yin og Yang”-retter, der inkluderer Banh Dap og Che Bap, der er en slags rispandekage og en majs/kokos-suppe.

Denne tur garanterer jer et helt unikt og autentisk indblik i både Hoi Ans omkringliggende natur, kultur og lokale retter.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.