Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

VIETNAM

3-dages Krydstogt på Halong Bay

En tredages cruisetur gennem det kendte og smukke Halong Bay med fuld forplejning. Nyd bådens skønne faciliteter, de fantastiske udsigter, lokalkultur og områdets gemte skatte. Vi garanterer en helt uforglemmelig tur!

Dagsprogram:

Dag 1:

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen og kørt til Hon Gai Harbour i Ha Long City. Herfra bliver I sejlet til Tonkin Cruise båden.

I bliver budt velkommen af personalet med en velkomstdrink, og bliver vist til jeres kahytter. Herfra sejler I gennem Bai Tu Long Bay og får serveret en lækker frokost, imens I kan nyde den fantastiske udsigt.

Om eftermiddagen er der mulighed for at komme på en udflugt til den imponerende Thien Canh Son Cave. Derefter skal I besøge Cap La-området i kajak. I kan sejle rundt mellem laguner og lækre strande - tag en dukkert direkte fra kajakken, eller tag en pause på stranden, inden I udforsker området yderligere.

Inden aftensmaden kan I nyde Happy Hour på båden, og den smukke solnedgang fra dækket, mens cruiseskibet sejler til Cong Dong-Cong Do området, hvor der bliver lagt anker for natten.

Aftenen byder på lækker og lokal grillmad - på dækket af skibet, hvis vejret tillader det! Resten af aftenen vil være til fri afbenyttelse - I kan udnytte tiden med at nyde de skønne udsigter over et brætspil, fiske efter små blæksprutter, eller slappe helt af på dækket med en drink i hånden!

Måltider: Frokost og aftensmad.

Dag 2:

Dagen starter tidligt ud med en omgang traditionel Thai Chi-træning, efterfuldt af en lækker morgenmadsbuffet.

Efter en nærende morgenmad, skal I rykke fra hovedskibet hen til en mindre cruise-båd. Denne båd vil være udgangspunktet for dagens aktiviteter. Først bliver I sejlet mod den smukke bugt, Bai Tu Long Baym, der er fyldt med gemte laguner, majestætiske kalkstenklipper og uberørte bounty-strande. Her får I igen lov at sejle rundt på egen hånd i kajakkerne og kan dermed udforske alting helt selv. Det giver jer det perfekte udgangspunkt for at finde en øde strand, eller lagune og nyde lidt tid helt alene. 

Omkring middagstid sejler I tilbage til cruisebåden, hvor der vil være tid til at nyde vejret og slappe af på dækket, indtil der bliver serveret en lækker, frisk frokost.

Efter frokost skal I besøge en lokal perle- og østersfarm. I får et helt unikt indblik i den daglige arbejdsgang på farmen og ser, hvordan de udvinder perler fra østers. Efter et kort besøg på perlefarmen går turen tilbage til hovedskibet, hvor resten af eftermiddagen og aftenen vil være til fri afbenyttelse.

Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 3:

I står igen tidligt op for at starte dagen med den traditionelle Thai Chi-træning, hvorefter en tiltrængt morgenmad vil blive serveret.

Om eftermiddagen er der mulighed for at komme på en udflugt til Vung Vieng fiskerbyen, hvor I, på en sejltur i bambusbåde, kan få et indblik i fiskernes dagligdag og den autentiske fiskerby.

Nyd de smukke udsigter fra dækket, spis en lækker frokost og sørg for at få taget de sidste skønne indtryk til jer, inden I ved middagstid igen lægger til kaj, og turen går tilbage til Hanoi.

Måltider: Morgenmad og frokost.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.