Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

VIETNAM

Mai Chau Ecolodge

Mai Chau er en idyllisk dal, der huser flere forskellige hilltribes og stammefolk, blandt andet; Dzao, Muong og Thai.

I løbet af de tre dage skal I på både cykel- og trekkingtur ud i lokalområdet for at få et indblik i de lokales hverdag og det naturskønne område – en udflugt, der er rig på både kultur og naturoplevelser.

Dagsprogram:

Dag 1:

Der er afgang fra Hanoi allerede tidligt om morgenen, mod Mai Chau. I ankommer til Ecolodget omkring middagstid, hvor der vil blive serveret en lækker lokal frokost.

Efter frokosten og ind-checking på værelserne skal I på en cykeltur ud at udforske nogle af lokalområdets etniske landsbyer. Her vil der være god tid til at hilse på og snakke med de lokale samt lære mere om deres traditionelle kultur.

Dagens cykeltur foregår ad flade landsbystier, og i et roligt tempo.

Ved ankomst tilbage på Ecolodget bliver der serveret en lækker middag. Aftenen sluttes af med et traditionelt danseshow og den lokale risvin, Ruou Can.

Måltider: Frokost og aftensmad.

Dag 2:

Dagen begynder med en tidlig morgenmad på lodget. Herefter går turen med privat bil til Mai Ha landsbyen. Fra Mai Ha starter dagens trekkingtur. I skal gennem Kha landsbyen og langs en lille sti gennem den smukke skov, der omgiver og dækker det hellige bjerg Pu Poc. På bjerget bor den etniske minoritet Thai.

Udsigten langs stien og fra bjerget bliver kun smukkere og smukkere, jo længere I kommer.

Trekking-turen går videre til en landsby, Te, der sjældent bliver besøgt af turister. Her får I serveret frokost hos et lokalt homestay.

I går herefter videre gennem de Thai-etniske landsbyer Pu og Khoe, hvor I kan få et indblik i landsbyens hverdag, huse og beboere, mens I nyder udsigten til bjerget og plantagerne, der former terrasser langs bjergsiden.

Her bliver I igen hentet og kørt tilbage til Mai Chau Ecolodge, hvor resten af dagen er til fri afbenyttelse. Den kan passende bruges på en afslappende svømmetur eller på at nyde udsigten over dalen og bjerget.

Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad. 

Dag 3:

Den tredje og sidste dag er til fri afbenyttelse. Vi anbefaler, at I udforsker flere af de lokale minoriteter og landsbyer samt benytter chancen for at snakke med de lokale, som er meget imødekommende. Besøg eksempelvis Na Thia, Nhot, Pom Coong, Lac eller Chieng Chau landsbyen.

Det er den absolut bedste måde at få et helt unikt og autentisk indblik i kulturen og hverdagen i lokalområdet.

Efter frokost på Ecolodget er der afgang tilbage til Hanoi.

Måltider: Morgenmad og frokost.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.