Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

VIETNAM

Ninh Binh - 1 dag

Endagstur til Ninh Binh – tæt på de lokale i betagende smuk natur.

Turen går fra Hanoi til det smukke og naturskønne Ninh Binh. 

I hentes på jeres hotel omkring kl. 7.30, og sætter kurs mod Ninh Binh. Turen tager ca. 2,5-3 timer og der gøres stop på vejen.
Ved ankomst til Ninh Binh starter I med at besøge Mua Cave, og herefter er der en frisk gåtur til toppen af Dragon Mountain, hvorfra der er en fantastisk panorama udsigt over Ninh Binh.
Ved middagstid er der arrangeret frokost på en lokal restaurant (inkluderet, dog er drikkevarer ikke inkluderet).

Efter frokost hopper vi ombord i små lokale træbåde med plads til 2 personer i hver båd. Forude venter et spektakulært syn, når Ninh Binhs natur vises frem fra flodsiden. Stille flyder I forbi lokale landsbyer langs floden, bjerge og frodige rismarker. Naturens smukke ansigt bliver blot endnu mere bekræftet ved synes at de 3 forskellige grotter der passeres. I dette område er der masser man ønsker at tage billeder af, men selve atmosfæren må I selv suge til jer.

Midt på eftermiddagen skiftes båd ud med mountainbike, og nu skal Ninh Binh opleves igennem lokale landsbyer, forbi smukke bjerge af klippesten, og med endnu flere muligheder for at få fyldt "kamera-rullen" op med fantastisk smukke billeder af naturens egen scener.
Efter ca. 45 min på cykel, når vi til Bich Dong Pagoda. Her sørger jeres guide for at I bliver introduceret til en del af Vietnams historie og deres religion Buddisme.

Sidst på eftermiddagen går turen tilbage mod Hanoi, og I sættes af ved jeres hotel omkring kl. 18-18.30

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.