Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

VIETNAM

Ninh Binh - 1 dag

Endagstur til Ninh Binh – helt tæt på de lokale.

I bliver hentet på jeres hotel i Hanoi Old Quarter området fra morgenstunden. Herfra går turen til det billedskønne Ninh Binh. Undervejs gør I et kort stop i Dong Van i Ha Nam provinsen – få strukket benene og nyd vejret, inden den sidste times kørsel til Ninh Binh.

I Tam Coc i Ninh Binh besøger I en lokal familie af tre generationer, der bor under samme tag. Her bliver I budt indenfor i deres hjem og deres dagligdag – lær meget mere om den daglige gang hos familien, deres traditionelle broderi-arbejde og anderledes levestil.

Resten af formiddagen bliver brugt på cykel, når I skal på en hyggelig tur gennem Ninh Binhs smukke natur. På vejen besøger I et lokalt marked og en skole i en af de små landsbyer. I skal også udforske Dong Tien Caves, omkringliggende landsbyer og til sidst nyde den fantastiske udsigt udover de grønne kalkstensklipper og rismarker, der smukt dominerer i Ninh Binh området.

Efter cykelturen vil der være tid til lidt afslapning, mens der bliver serveret en lækker autentisk frokost. Hen på eftermiddagen ankommer I til Trang An – her vil I blive sejlet rundt i det frodige område af en lokal guide. Turen går rundt mellem de store kalkstensklipper, de mange grotter og templer, der omgiver Sao Khe River. Det er også i Trang An området, at filmen King Kong Skull Island (2017) blev optaget, hvilket de lokale er meget stolte af!

Efter en dag fyldt med nye indtryk, spændende oplevelser og helt sikkert også en masse flotte billeder på kameraet går turen tilbage mod jeres hotel i Hanoi.

 

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.