Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

VIETNAM

Hanoi Food Tour

Hanoi Food Tour er ikke en hvilken som helst ”madudflugt”. Her skal I smage på den helt autentiske gademad, på en guidet tur rundt i Hanoi’s gamle kvarter og til et travlt lokalt marked med ægte Vietnamesisk atmosfære.

Et unikt køkken præsenterer jer for mad med både fransk og kinesisk islæt. Fælles er det, at fødevarerne håndteres hygiejnisk. 

Den madoplevelse der måske alligevel sætter de største minder i hukommelsen og på smagsløgene, er nok de adskillige smagsprøver, lavet af friske ingredienser, der kommer fra lokale marker, floder og gårde.

Det Gamle Kvarter i Hanoi er over tusind år gammelt. Det kommer til udtryk i smagen, som stadig er, og har været, autentisk gennem tiden. Det er netop dét, der har gjort dette område specielt. Hver gade har navnet på det, der bliver solgt. Her er gader af smedjer, sølvbutikker, papirforretninger og meget mere. Oprindeligt var der kun 36 gader i det gamle kvartal, men i dag er der mere end 50 gader.

På denne tur får I en unik oplevelse og mulighed for at smage den lokale Vietnamesiske mad. Denne eftermiddag/aften er i sandhed en oplevelse værd!

Vores guide henter jer på jeres hotel. Herefter starter vandreturen omkring Det Gamle Kvarter, hvor I skal besøge nogle kendte og specialiserede gastronomi-familier, boder og butikker. I vil både se og smage nogle klassiske af de retter, som vietnameserne har. 

Så er der kun at sige velbekomme!

Hanoi Food Tour kombineres fra gadernes madboder og mini-restauranter. Turen er værdsat af lokalbefolkningen.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.