Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

TANZANIA

Ballon-safari over Serengeti – et ekstraordinært eventyr

Det er magisk at flyve i luftballon. At svæve lydløst hen over savannen og opleve de vilde dyr, og store flokke fra luften. Ballon-safari over Serengeti Nationalpark er den ultimative måde at opleve dyrene på og se, hvordan de store flokke bevæger sig hen over savannen. Jeres ballon-skipper fortæller om dyrene og deler spændende erfaringer og anekdoter med jer undervejs.

Husk jeres kamera og kikkert – den uforstyrrede panoramaudsigt ud over savannen giver nogle fantastiske fotografiske øjeblikke.

Når I lander serveres der en lækker og eksklusiv morgenmadsbuffet ude midt på savannen – omgivet af vilde dyr og den smukke natur.

Ricko har selv været på turen og siger, at det er en af de vildeste, og mest autentisken oplevelser han har haft.

”Vi stod tidligt op og blev hentet. Lidt i seks kom vi ombord, så vi kunne nå at flyve opn og opleve den smukke solopgang over den uendelige slette. Det er en af de vildeste oplevelser jeg længe har haft! Det er fuldstændig ubeskriveligt, at flyve i en luftballon, og se dyrene løbe nedenunder, mens solen står op. Det er svært at finde ord.

Set-uppet var meget luksuriøst. Efter halvanden time i luften, landede vi på sletten, hvor en super lækker 5-stjernet bush-morgenmad blev serveret midt mellem de vilde dyr. VILDT!”

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.