Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

MAURITIUS

Det vilde Syd

Fra toppen af den sovende vulkan Trou aux Cerfs kan I nyde en spektakulær 360 ° -udsigt. Smukke bjerge, havet i baggrunden og små byer i dalen. Vulkankrateret er 80m dybt og skråningerne er dækket af frodig skov. I bunden er det ulmende lava i dag skiftet ud med en lille sø.

Fra vulkanen går turen videre gennem det smukke landskab til den hellige sø Ganga Talao eller i daglig tale Grand Bassin. Søen ligger ofte indhyllet i mystiske tåge og har dannet baggrund for den hinduistiske tro på øen. Templer og hellige statuer dediceret til Shiva og en 33m høj statue af Shiva får pilgrimme til at valfarte til søen.

I Black River Gorges National Park får I muligheden for at beundre det vilde bølgende landskab med floder, bjerge, jungle og det tropiske plante- og dyreliv, der er helt speciel for Mauritius. Kig efter kæmpe landskildpadder, smukke fugle og sjældne planter, der kun vokser på Mauritius. 

Den maleriske landsby Chamarel er hjemsted for det fantastiske, 90m høje vandfald og det geologiske fænomen ’7 Coloured Earth’. Den Syvfarvede jord bølger sig i et smukt farvespil ud af junglen. Farvespillet er opstået efter et vulkanudbrud og skifter i tonerne brun, beige, lyserød, orange, lilla. Blander man jorden, så vil den efter et par timer have fundet tilbage til sit naturlige farvespil.

Vi slutter af med en introduktion til hemmelighederne ved romfremstilling. Destilleriet Rhumerie de Chamarel inviterer til en guidet destillerietur og en romsmagning. En perfekt afslutning, hvor I smager på produktet af de mange sukkerrørsplantager, som I er kørt forbi i løbet af dagen.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.