Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

DUBAI

Desert Safari

I bliver afhentet på jeres hotel, og herfra er der en køretur på ca. 40 minutter, før I befinder jer midt ude i ørkenen.

Når der er sand og sanddynger så langt øjet rækker, så begynder jeres desert safari!

Turen starter på toppen af en af de kæmpe sanddynger, der udgør den fantastiske udsigt. Inden der kommer fart på, vil der være mulighed for at tage et par billeder af det utrolige syn.

Safarien foregår i en firhjulstrækker eller en jeep med en lokal og professionel chauffør – og så snart I er på plads i sædet, bliver tempoet virkelig sat op!

Der bliver givet gas i de store biler, op og ned og rundt om sanddyngerne. I bliver kastet godt rundt! Stejle sider og spidserne på dyngerne er ingen hindring for chaufførerne – det er en kæmpe oplevelse! Og chaufførerne har HELT styr på, hvad de laver!

Efter en masse action-præget kørsel, bliver der gjort stop ved en ørken-camp, hvor der vil blive serveret aftensmad. Hertil vil der være forskellig underholdning for hele familien, inden turen igen går tilbage til Dubai.

Vores Desert Safari er i stor kontrast til Dubai by, og er en sjov og anderledes oplevelse, som både børn og voksne kan nyde godt af – og en tur i Dubais ørken er et must, når man er rejst hertil!

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.