Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

CAMBODIA

Solopgang og jeep-tur til Angkor Wat

I bliver hentet på jeres hotel TIDLIGT om morgenen (omkring kl. 5). I får en madpakke med jeres morgenmad i hånden, og så er det afsted til Angkor Wat.
Første stop på jeres guidede jeeptur er hovedtemplet Angkor Thom. I ankommer inden solen er begyndt at lyse junglen og templerne op, og inden de fleste turister overhovedet er stået op… Det er en helt utrolig ro, I vil være omgivet af!

Det er virkelig en HELT speciel oplevelse at se, hvordan omgivelserne ændrer sig fra bælgmørke, og som solen langsomt står op over templet, og lyser både junglen og det majestætiske tempel op… VIRKELIG fantastisk!

Når solen er stået helt op, og hele templet og junglen er lyst op, tager jeres private guide jer med på tur i det store tempel. Guiderne på disse ture har et helt unikt kendskab til både området, templerne, kulturen og historien omkring Angkor Wat (lokalguiden kan f.eks. være tidligere munk i selve Angkor Wat).
I er garanteret en heldagsudflugt med fantastiske oplevelser, fortællinger og en følelse af at blive overvældet og fyldt med nye indtryk, igen og igen.

Guiderne kender junglen og området SÅ godt. Med en jeep kommer I omkring de helt afskårne områder, og områder man ikke selv ville have kunne finde frem til.

Denne udflugt er på mange måder én af de bedste måder at opleve Angkor Wat på! Især fordi man ankommer så tidligt, så man både slipper for at trekke i den varme middagssol, og slipper for mange af turisterne, fordi man ankommer før de fleste andre.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.