Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

Alle de ikoniske parker og badeferie på Zanzibar

Dag 1: Ankomst til Kilimanjaro Airport og privat transfer til Green Mountain Hotel

Green Mountain Hotel ligger i gå-afstand til centrum af Arusha by.

Det er muligt at tage en lille dukkert i poolen og slappe af med en kold øl - i morgen starter rundrejsen.

Dag 2: Tarangire Nationalpark - elefanternes paradis

Turen går videre til den mindre turistet Tarangire Nationalpark. Parken er kendt for sine store flokke med op til 100 elefanter, der med stor værdighed spankulerer forbi på savannen. Det er et majestætisk oplevelse.

Området har også en stor koncentration af de store kattedyr. Løverne og leoparderne har nogle virkelig gode jagtmarker i området og der er mad nok til alle. Guiden kan hjælpe med at spotte den sjældne giraf gazelle, gerenuk, kudu og den vilde afrikanske hund.

Tarangire nationalpark skiller sig også ud med sine mange helt enorme baobabtræer, der står og vajer i den tropiske brise. De ligner næsten kæmpe elefantfødder. Ved siden af baobabtræet er vi mikrosmå. 

Vi overnatter på Octagon Lodge. Små hytter ligger spredt i en frodig have. Hver hytte har sin egen lille veranda, hvor I kan sidde og slappe af i skyggen og fordøje dagen fantastiske oplevelser. Octagon Lodge ligger tæt på gaten til Ngorongoro krateret.

Dag 3: Serengeti nationalpark 

Vi kører gennem Ngorongoro Conservation Areaog videre ind i Serengeti Nationalpark. På vejen er det muligt at få en fantastisk udsigt ud over krateret, inden vi kører videre mod Serengeti - den mest ikoniske safari-destination i hele Afrika. 

Serengeti nationalpark er et af de mest kendte parker i Tanzania. Folk fra hele verden rejser til parken for at opleve den store migration, hvor det fra april til juli vil være muligt at se den store migration i den centrale del af Senrengeti

Det er en imponerende dyrevandring, hvor 2.000.000 gnuer, 500.000 zebraer og 200.000 gazeller vandrer i enorme flokke hen over savannen i deres søgen efter frisk græs. I vandhullerne står de store dyr fredeligt skulder ved skulder. Under vandringen kælver gnuerne og zebraerne foler. Hvis I er heldige, kan I opleve, hvordan den lille nyfødte gnu kæmper sig op på benene og med det samme følger flokken på deres videre vandring.

Vi overnatter på Embalakai Autentic Camps - luksustelte med garanteret udsigt. Teltene ligger i hjertet af Serengeti og er indrettet til at give den ultimative komfort med varm bruser, toilet, strøm og store senge. Siderne i teltet kan åbnes op, så man føler, at man ligger ude midt på savannen. Der er myggenet for alle vinduer.  

Hvert telt har en terrasse med siddepladser og et bord. Læn jer tilbage med en kold øl og lyt til fuglene, der synger.

Her kan man virkelig forbinde med naturen.  

Dag 4: Hele dagen i den ikoniske nationalpark Serengeti

Vi fordyber os i Serengeti nationalpark og følger den store migration på tæt hold.

Hvis i ønsker det, så er det muligt - mod ekstrabetaling - at starte dagen med en ultimativ ballonsafari.

Efter en fuldstændig fantastisk dag kører vi tilbage til vores værelser på Embalakai Autentic Camps.

Dag 5: Ngorongoro krateret - med garanti for at se vildt  

Vi kører tilbage til Ngorongoro krateret og udforsker den smukke natur og de vilde dyr.

I Ngorongo krateret finder i verdens tætteste bestand af store dyr. Der lever omkring 20.000-30.000 gnuer, zebraer, gazeller, næsehorn, løver, flodheste, bøfler og elefanter i krateret. Kombinationen af frodig regnskov, en stor savanne og sletter dækket af hedelandsskab giver de ultimative vilkår.

Krateret kaldes for menneskenes vugge. Her er fundet 3,6 millioner år gamle fodspor. Området er så unikt, at det i 1979 blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv.

Vi afslutter den ultimative rundtur i de verdenskendte parker på Pembeni Africa Rhotia Camp. Det er sidste aften med lyden af de vilde dyr der går til ro, og Pembeni Africa er det perfekte sted at afslutte sin safari-rejse. Her bor I nemlig lige midt i de fantastiske, vilde omgivelser - i luksustelte, kun omgiver af den store, klare stjernehimmel og de vilde dyrelyde om aftenen.

Dag 6: Transfer fra Tanzania til Zanzibar

Efter morgenmaden kører vi til Arusha Airport, hvorfra i flyver videre til Zanzibar. 

I bliver kørt ud til det smukke privatejede boutique hotel Villa Kiva, som ligger helt ned til en fantastisk strand med klart azurblåt vand. Den store tropiske have med eksotiske planter og blomster når helt ned til det hvide sand.

Dag 7 til 12: Afslappende badeferie ved Zanzibars fabelagtige azurblå strand

Start ferien på Villa Kiva med at nyde den fabelagtige solopgang. Stå tidligt op og få stranden helt for jer selv, mens I nyder de smukke farver og mærke, at verden langsomt vågner.

Smid jer i skyggen i en af de mange sækkestole og nyd en kold øl, mens I bliver indhyllet i den dejlige afslappede atmosfære og utrolig smukke udsigt ud over havet. Bølgernes klukken og fuglene i haven fuldender stemningen.

Pool-området og det lille spahjørne ligger i den tropiske have. Alt efter årstid kan der her på østkysten være mere afstand mellem høj- og lavvande. Ved lavvande kan I trække ind i pool-området og nyde en kold øl i træernes skygge og blive afkølet i poolen.

De lyse værelser har store dobbeltsenge med myggenet, toilet, varmt vand og WIFI. Man kan enten bo med terrassen vendt ud mod haven eller med direkte udgang til stranden.

Restauranten serverer lækkert mad, der kombinerer smagene af europæsisk, swahili og italiensk. Nyd maden på den store overdækkede terrasse, i haven eller på stranden med fødderne begravet i sand.

Villa Kiva ligger i Matemwe i den mindre turistede del af øen. Her kommer I tæt på det autentiske liv i landsbyen. Ude på stranden leger de lokale børn leende i vandet og de små fiskerbåde flyder elegant forbi ude på det azurblå vand.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

 

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.