Bangkok, River Kwai, Khao Sok, Khao Lak & Koh Phi Phi

I starter jeres ferie med en blød landing i Bangkok, med afhentning i lufthavnen og indlogering på et hotel midt i centrum ved floden - et perfekt afsæt for nogle af vores udflugter eller udforskning af byen på egen hånd. Der er masser at tage sig til i Bangkok. Den charmerende by venter bare på at blive opdaget - og der er virkelig noget at tage sig til.

Bangkok er en by, der bliver ved med at give, og oplevelserne er så forskelligartede... Vi er faktisk ikke sikre på, at man nogensinde kan kende Bangkok ind og ud... Der vil altid være flere nye indtryk og flere nye oplevelser at finde. Byen er kaotisk og på samme tid charmerende med sit konstrastfyldte bybillede, streetfood markeder og betagende asiatiske arkitektur! En skøn måde at opleve byen på er på cykel - "kan man det?!", tænker du nok, og JA det kan man - vi tilbyder en guidet tur gennem byen - på denne cykeltur ser du mange flere små fine detaljer af byen end hvis du eksempelvis var i bil. Læs mere om turen lige her 

Herfra går turen til Kanchanaburi, og på vejen fra Bangkok, går turen forbi det smukke Erawan vandfald. I besøger også den verdensberømte Bro over River Kwai, byens museum "Thailand-Burma Railway Museum" og de allieredes kirkegård - alt sammen på vores endags-udflugt, som I kan læse meget mere om her.

Kanchanaburi er omgivet af grøn og frodig natur, og I skal herfra videre til den berømte flod River Kwai, hvor I skal bo direkte på floden, i en let vuggende og meget romantisk bungalow. Her midt i naturen brydes stilheden kun et par gange om dagen, af de små forbipasserende longtailbåde. I kan også selv vælge at opsøge flere oplevelser, da det flydende hotel også tilbyder forskellige udflugter - f.eks. kanoture og udflugter til den lokale nationalpark, der gemmer på eksempelvis en lava-grotte.

Næste stop er Khao Sok Nationalpark, hvor I skal bo i en hytte midt i junglen, oppe i trætoppene. Her er I ikke omgivet af andet end fantastisk natur og dyrelivet i junglen! Khao Sok junglen er uden tvivl en af de største naturoplevelser i Thailand, og der er et hav af udflugtsmuligheder. Tag på trekking på junglens frodige stier, tag på sejltur på søen Cheow Lan Lake, omgivet af smukke kalkstensklipper eller tag ud og bade med elefanter! Uanset hvad, er I sikret at komme hjem med en kæmpe oplevelse i kufferten!

Den sidste del af rejsen skal bruges på badeferie, på lækre kridhvide strande med lækkert azurblåt hav i Khao Lak og på Koh Phi Phi.

Khao Lak er et rigtig godt sted for børnefamilier, med store hoteller og store poolområder, og lækre strande med roligt hav. I Khao Lak er der både mulighed for at tage ud at spise, få massage, og gå på markeder - eller I kan tage på en endags snorkletur til Similan Islands, der kun ligger en kort sejltur derfra.

I slutter jeres rejse på smukke Koh Phi Phi. En fantastisk ø med fantastiske strande og virkelig gode snorkel-spots. Her er der virkelig dømt ægte badeferie, med fuld skrue på ro og fred. Nyd de sidste dage i bounty-paradiset, gå en tur langs de kridhvide strande, tag en dukkert i det rolige azurblå hav og tag snorkelmasken under armen, hvis I vil undersøge det spændende undervandsliv, der gemmer sig - og tag hjem til Danmark med fornyet energi og bagagen fyldt med oplevelser og øget rejselyst!

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand