Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

VIETNAM

Oplev Hoi Ans Countrysite på bagsædet af en scooter

Denne udflugt begynder med, at I bliver hentet på jeres hotel, enten om morgenen eller om eftermiddagen, alt afhængig af, hvilket tidspunkt I har ønsket.

I vil køre tæt på den gamle bydel, inden I kommer til jernbroen, der vil føre jer sikkert over til Cam Kim Island og Country Site. På øen skal I besøge de lokale skibsbyggere, der året rundt bygger og vedligeholder de smukke og klassiske vietnamesiske fiskerbåde. De bliver smukt malet som et væsen med øjne, så havets onde dyr undviger og lader besætningen flyde frit uden besvær.

Herfra er det videre på scooteren ud mod andre spændende oplevelser - bl.a. en ”skofabrik”, hvor I vil få et indblik i et traditionelt håndværk – og hvis I tør, kan I selv prøve kræfter med skomageriet.

På jeres vej igennem Hoi Ans mange spændende områder vil I komme igennem rismarker, grøntsagshaver, diverse plantager og rigtigt tæt på lokalbefolkningen, hvor I får et kendskab til deres dagligdag.

Turen slutter på en hyggelig strandlounge, hvor I kan nyde den smukke udsigt, alt imens I bliver forkælet med en forfriskning.

Turen kan bookes som en gruppe- eller privat tur – det er helt op til jer!

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.