Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

VIETNAM

Oplev Hoi Ans Countrysite på bagsædet af en vespa

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen på en vespa. Hver vespa har en chauffør/guide, så I kan koncentrere jer om, at nyde landskabet og det lokale liv. Han giver jer en ægte indsigt i det lokale liv og fører jer ud på små stier, hvor turister normalt ikke kommer.

I starter med at køre tæt på den gamle bydel, inden I kommer til jernbroen, der vil fører jer sikkert over til Cam Kim Island og the Country Site.

Første stop er et besøg i et gammelt traditionelt hus. Derefter går turen videre til et lokalt skibsbyggeri, der året rundt bygger og vedligeholder de smukke og klassiske vietnamesiske fiskerbåde. Bådene bliver smukt malet som et væsen med øjne, så havets onde dyr undviger og lader besætningen flyde frit uden besvær. Jeres guider fortæller passionerede om byggeteknikker og traditioner.

Via små veje og stier kører i videre gennem landsbyer og det betagende landskab med rismarker og landbrugsjord. Undervejs stopper I hos venlige familier, der deler deres håndværk og levevis med jer. Vær med til at væve måtter, lave riskiks og nudler. Og besøg et lokalt landbrug.

Vi serverer en lækker snak og kører videre ud mod kysten ad små sandede stier omkranset af fyrretræer. På en lille landsbycafé lærer du at riste kaffe og får serveret en drypkaffe. 

På toppen af Cau Cua Dai-broen stopper I for at nyde den spektakulære panoramaudsigt over UNESCO byen Hoi An. 

Turen går videre til et område med vandkokospalmer. I maleriske omgivelser bliver der serveret en lækker frokost på en lille restaurant. Efter cirka 5 fantastiske timer ankommer I på hotellet. Det sidste stykke bliver i kørt i bil.

 

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.