Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

CAMBODIA

Angkor Wat på Cykel

Hvis I kan køre på en cykel - så vil I ELSKE denne cykeltur!

Undgå de massive menneskemængder, de trafikerede veje og de samme ruter som alle de andre turister.
I stedet cykler I ad små stier og på mindre veje, hvilket giver jer mulighed for at se en helt anden side af de store Angkor templer.

På denne cykeltur viser jeres engelsktalende guide vej til de mest spændende af de store templer. I besøger bl.a. Tha Prom (jungletemplet), Bayon, Corner Temple, ligesom I også finder vej til nogle knapt så besøgte templer på vejen. På vejen mod templet Preah Khan cykler I igennem den fascinerende grønne regnskov.

Dagen igennem er der rig mulighed for at tage alle de billeder, man ønsker, og stille spørgsmål til guiden, der er lokal og har et indgående kendskab til området, historien og naturen. Flere gange stiger I selvfølgelig af cyklerne og går på opdagelse i templerne til fods. Der bliver også holdt en frokostpause, hvor det er muligt at købe frokost.

Turen cykles i et tempo, hvor alle kan være med, ad små stier igennem parken, forbi små lokale landsbyer, inden I slutter turen ved 16-tiden og afleverer cyklerne - mættet af oplevelser og måske også en smule trætte. I har - næsten uden at bemærke det - alligevel tilbagelagt ca. 45 km. (kortere familietur på ca. 25 km. kan også arrangeres). 

Solopgang over Angkor Wat

Er man morgenmenneske, eller vil man bare ikke gå glip af en solopgang over Angkor Wat, er det også muligt at vælge en udgave af cykelturen, der begynder kl. 05.00 (merpris).

Cykelturen er ca. 25 km lang, men der cykles over mange timer og i fladt terræn. 

Sværhedsgrad: mild-moderat. 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.