Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

CAMBODIA

Udflugter på 4 Rivers Floating Lodge

Da vi første gang ankom til 4 Rivers Floating Lodge – gjorde det fra starten et kæmpe indtryk!

Cambodia står mange gange lidt i skyggen af landets barske historie, hvilket gør, at mange glemmer, hvor meget smukt landet har at byde på. Dette er absolut et sjældent og yderst smukt sted, væk fra turistruterne. Et sted med uspoleret natur, sjældne orkideer, et rigt dyreliv og en ro, der gør, at man ikke kan andet end at sætte sig ned og lade sig påvirke af stemningen.

Indlogeringen sker i en stor flydende bungalow, lavet af tyk teltdug, med eget bad og toilet samt møbleret terrasse med solsenge. Jungle-luksus når det er bedst og mest autentisk.

Tag endelig en dukkert i floden, lån en kano og sejl på opdagelse i området, eller nyd en drink på solsengen. Når mørket falder på, serveres en lækker middag i den fælles restaurant under åben himmel.

Er I på udkig efter unikke steder, der gør indtryk på én - så er dette absolut et af de steder!

Koh Kong området er et naturskønt område, der bare venter på at blive opdaget – hvad end det er trekking gennem regnskoven og mangroven, i en kano langs de mange floder, eller på tur til Kardemomme bjergenes klipper og vandfald. Der er masser af aktiviteter, så det er helt op til jer, hvad I ønsker at dagene skal gå med.

Dette er blot et udpluk af udflugtsmulighederne på 4 River Floating Lodge. Skriv eller ring til os, hvis I vil høre om flere aktiviteter.

Båd til Tatai Vandfaldet

Denne tur afgår hver anden dag (spørg for afgangsdatoer). Tatai Vandfaldet er et MUST-SEE, når man er i Koh Kong-området. I bliver hentet i en lokal båd på lodget, hvorfra turen går langs floden, gennem mangrove og Tatai landsbyen. Efter en smuk sejltur gennem natur og landsby, drejer I ind i junglen, omgivet af tæt regnskov og massevis af dyrelyde, og der går kun et par minutter, før I ankommer til foden af vandfaldet.

Vandfaldet er seks meter højt, og den voldsomme lyd af det brusende vand, der vælter ned ad klipperne og ud af floderne, er en helt fantastisk oplevelse.Der bliver serveret frokost ved ankomst til vandfaldet, og der vil være tid til at slappe af, bade, klatre på klipperne eller tage en vildere rafting-tur i en kano ned ad én af de vilde floder, inden turen går tilbage mod lodget.

På tilbagevejen går turen (hvis vejret tillader dette) til en lille traditionel cambodiansk farm, hvor de dyrker rismarker og tropiske frugter i massevis.

Varighed: 5-6 timer
Måltider: Frokost

Koh Konh Khnong Fishing Village

Der er afgang fra lodget omkring kl. 10, hvorfra sejlturen går ind gennem mangroven. Dybt inde i mangroven ligger flere små fiske-samfund, der lever af floden, både hvad der er i og omkring vandet.

Undervejs på sejlturen bliver der serveret lidt drikkevarer, indtil I ankommer til den endelige destination, nemlig en helt lokal fiskerlandsby. Her er der tid til at snakke med de lokale – det er en helt unik mulighed, for at lære mere om deres hverdag, deres arbejde, kultur og dagligdag.

De lokale virker måske generte, men de vil meget gerne fortælle jer om deres utrolige liv midt i mangroven. Efter god tid til at gå på opdagelse i landsbyen og et par gode snakke med de lokale er det tid til frokost. Frokosten bliver serveret på stranden, og herefter går turen tilbage til lodget.

Varighed: 6-7 timer
Måltider: Frokost

Jungle-trek om morgenen

Der er afgang fra lodget allerede klokken 7, så det er med at være ude af sengen og klar – når I skal ud at trekke i junglen og være med, når både dyreliv og planter vågner efter natten.

Turen starter i kajakker op ad floden, mod strømmen, helt ind i junglen – og det er herfra at dagens trekkingtur starter.

Trekkingturen går væk fra de store stier og HELT ind i den ægte og autentiske jungle, hvor massevis af tropiske fugle og krybdyr gemmer sig. Nogle af stierne er lidt stejle, men det er det hele værd, når I når til en lysning midt i junglen. Træerne åbner sig, og I kan nyde godt af de smukke omgivelser, solens stråler og lidt at drikke, inden turen går tilbage mod lodget – lige som morgenmaden bliver serveret.

Varighed: 2-4 timer
Bemærk:
Denne tur kun afgår udenfor regnsæsonen (fra november til maj).

Tatai River Solnedgangs-cruise

Hvis man vil opleve solnedgangen på en lidt anden måde og få den fulde følelse af, hvordan hele området falder til ro – så er det på en lokal båd på Tatai River. Omgivet af det rolige vand på floden, regnskoven og bjergene, som solen forsvinder længere ned mod horisonten, og himlen bliver malet orange, rød og gul… Dét er en helt fantastisk oplevelse og en helt anden måde at opleve området på! Den perfekte afslutning på dagen!

Undervejs på turen vil der blive serveret lidt at drikke, så I rigtig kan nyde udsigten og slappe helt af.

Varighed:
2-3 timer

Koh Andet

Koh Andet er øen, som 4 River Floating Lodge ligger på – og hvorfor ikke udforske det mest lokale, lige omkring jeres lodge?

På øen bor der nogle få familier, der lever af deres farme og af floderne. Minoriteten, som familierne tilhører, hedder Khmers. De byder alle sammen glædeligt velkommen, og vil meget gerne fortælle om deres hverdag, deres kultur, og vise jer, hvordan og hvor de arbejder. Det er den helt perfekte mulighed, for at lære mere om lokalkulturen og for at komme ind under huden på en del af det autentiske Cambodia.

Vi garanterer, at en tur rundt på Koh Andet vil give jer helt unikke oplevelser med hjem i kufferten!

Varighed: 1-2 timer

Trekking i Kardemommebjergene

Efter morgenmaden skal I med den lokale båd til Tatai, hvor I møder jeres lokalguide. Han har boet i Kardemommebjergene hele sit liv, og ved præcis, hvad der skal til, og hvordan man overlever på bedste vis – hvis man ikke har meget at gøre godt med. Vi kan næsten garantere, at jeres guide vil kunne besvare alle jeres spørgsmål om området!

Næste del af turen gennem bjergene foregår bag på en motorcykel. Jeres chauffører kører jer hen til junglen, hvorfra dagens trek begynder. Jeres guide er altid oppe på mærkerne, når det kommer til dyreliv – han ser næsten alle tegn, og I er de første til at høre, hvis han får øje på noget!

Turen går gennem den frodige regnskov ved Kardemommebjergene – helt utrolige omgivelser, spændende lyde og tropiske dufte. Sidst på formiddagen ankommer i til Bat Cave, en flagermuse-grotte, hvor der også, om natten, bor vildsvin.

Ved frokosttid når I til det første vandfald på turen. Her bliver der serveret en picnic, og der er tid til at tage en dukkert i det kølige vand, inden trekkingturen går videre gennem Kardemommebjergene.

På turen igennem regnskoven kommer i forbi endnu et smukt vandfald, hvor der også vil være tid til en dukkert, inden det afsluttende trek ud af regnskoven. I bliver igen hentet på motorcykel, og bliver sejlet tilbage til lodget – hvor der vil være tid til et forfriskende bad, inden aftensmaden.

Varighed: Heldagstur
Måltider: Frokost

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.