Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALAYSIA

Kuala Lumpur, Taman Negara, Langkawi & Koh Lipe

I lander i Kuala Lumpur, hvor I har mulighed for at få stillet shoppetrangen og gå på opdagelse i den kontrastfyldte by. Kuala Lumpur er byen, hvor øst møder vest, og det er tydeligt at både se og mærke, hvordan mange forskellige kulturer, historier og minoriteter har været med til at forme den spændende hovedstad. Her kan I opleve østens charme på små lokale markeder eller lade dankortet gløde i et af de store shoppingscentre.

Oplev Petronas Towers, to af verdens højeste bygninger og snyd ikke jer selv for at gå på opdagelse i China Town, hvor I får stimuleret alle sanser. Her kan I opleve duften af al verdens krydderier og urter, charmerende støj fra de mange gadekøkkener og et væld af boder.  

Efter to overnatninger i byen går turen videre til verdens ældste regnskov, Taman Negara, på en 3 dages tur med fuld forplejning. Her venter der jer et par dage i flotte naturomgivelser, hvor I vil opleve den gamle regnskov og junglens stammefolk. Her vil I få et indblik i, hvordan de lever i og af regnskovens ressourcer. 

I skal på opdagelse i den historiske regnskov både i longtailbåd og ved rafting på floden, på trekking både i dagslys, men også om aftenen i mørket – selvfølgelig til de lokale stammelandsbyer, men også på safari. På denne måde får I det bedste indblik i alt livet i regnskoven, og får oplevet alle dele af de frodige omgivelser!

Fra regnskov og storby går turen videre til Langkawi på Malaysias vestkyst, hvor I skal tilbringe de næste 5 nætter. Langkawi er et ø-paradis bestående af 99 øer, som nærmest ligger som perler på en snor, når man nærmer sig.

Her ligger stemningen op til bade- og strandliv, og så er der desuden et væld af udflugtsmuligheder - de fleste ganske enestående! Her kan I gå på opdagelse til lands, hvor I kan se vandfald og besøge mystiske grotter, besøge markeder og tage ud at spise god mad om aftenen.

Turen går herfra videre med båd til den thailandske ø, Koh Lipe, der er kendt for sine smukke strande og lavvandede lyseblå hav. Her kan I lade tiden stå stille og nyde 6 skønne badeferie-dage.

Koh Lipe er en hel del mindre end Langkawi. I kan gå fra den ene ende af øen til den anden på ca. 20 minutter. Koh Lipe er et ægte BOUNTY-paradis med de smukkeste hvide strande og det mest krystalklare vand.

På øen er der ligeledes mulighed for at tage ud at snorkle og gå på opdagelse under havets overflade. Men I skal ikke blive overraskede, hvis I ikke er de eneste turister, der er taget til den smukke ø for at nyde godt af de tropiske omgivelser, som øen er blevet kendt for.

Fra Koh Lipe går turen atter hjem til Danmark via Kuala Lumpur, med bagagen proppet med oplevelser og indtryk.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.