Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

HOLD-AFSTAND-REJSER

BABA Ecolodge, Khao Sok Nationalpark & Koh Yao Yai

Ved ankomst i lufthavnen i Phuket venter jeres chauffør på jer i ankomsthallen, med et skilt med jeres navn på. Herfra bliver I kørt i privat bil eller minibus til havnen, hvorfra I skal med en longtailbåd til det gemte paradis, BABA Ecolodge

BABA Ecolodge er en perle af luksus, gemt væk på en ægte øde ø og omringet af hele 12km lang, uberørt strand. Søger I en destination, hvor I virkelig kommer væk fra menneskemængden, turismen osv., uden at gå på kompromis med luksus, service og omgivelser – så er BABA Ecolodge det perfekte sted!

BABA Ecolodge er desuden et Eco resort, og der bliver gjort alt for, at resortet slider mindst muligt på naturen og verden. Det betyder vand, der bliver varmet af solceller, økologisk mad, affaldssortering og genbrug, alt imens resortet så vidt muligt søger at støtte lokalsamfundet. Her kan I altså, alt i alt, nyde luksus, i uberørte omgivelser, med god samvittighed.

Herefter går rejsen videre til den frodige jungle, hvor I de næste par dage skal bo i jeres egen hytte i trætoppene i Khao Sok Nationalpark - et sted som vil overraske de fleste, for her er man virkelig en del af junglen.

I Khao Sok junglen er der masser af udflugtsmuligheder og betagende syn, der kan være svære at retfærdiggøre med kameraet. I må især ikke gå glip af en trekkingtur gennem junglen, hvor man kommer virkelig kommer HELT ind i junglens uberørte områder. I kan også hoppe i en badering og lade floden tage jer med langs floden og nyde synet af den frodige jungle - eller I kan komme ud og bade med elefanter. Der er med andre ord et hav af udflugtsmuligheder, som I ikke må snyde jer selv for!

Fra Khao Sok junglen går rejsen videre til bounty-øen, Koh Yao Yai. I bliver hentet af en privat chauffør, der kører jer ned til havnen, hvorfra I skal med en båd videre til Koh Yao Yai. Fra havnen hopper I i en taxa til hotellet.

Koh Yao Yai er en af Thailands endnu uspolerede perler, et ægte ø-paradis, og der er ikke mange turister, der kommer forbi her. Dette betyder også, at I får en helt unik mulighed for at opleve den traditionelle thailandske livsstil, på en lille ø, hvor der mest af alt er masser af fred og ro.

Øen er omgivet af smukke strande med udsigt til høje kalkstensklipper - et perfekt sted at nyde solen i løbet af dagen og nyde solnedgangen med en kold øl i hånden om aftenen. Hvis I virkelig vil opdage hele øen, kan vi anbefale, at I lejer en kajak eller en scooter og tager på opdagelse rundt på eller rundt om den smukke ø - naboøen Koh Yao Noi er også et besøg værd!

Under jeres rejse på Koh Yao Yai skal I bo på Glow Elixir Resort, i en af hotellets Superior Bungalows. Resortet ligger helt ud til stranden, hvor I kan slappe af og nyde omgivelserne i fred og ro. Resortets pool-område ligger helt ned til stranden, så I stadig kan få den gode udsigt med, hvis I fortrækker at bade der.

Jeres værelse har selvfølgelig eget bad og toilet, og en fin træterrasse med udsigt til resortets skønne tropiske have.

Resortets restaurant og bar ligger skønt placeret helt nede ved stranden, så man kan nyde den fantastiske udsigt, mens man spiser. Der tilbydes også flere forskellige udflugter på resortet, blandt andet kan man leje mountainbikes og knallerter, så man kan tage på opdagelse på øen – de tilbyder også ø-hop tur, snorkling, kajaktur og andre spændende ting.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.