Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

Det bedste af Malaysia - Storby, natur & badeferie

Jeres 17 dages rejse starter i Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad og kulturelle knudepunkt. Byen emmer af mangfoldighed og forskellige etniciteter, og bliver desuden betegnet som Østens mest velfungerende storby. Infrastrukturen er let at finde rundt i, effektiv og tager jer nemt til de mange spændende områder og seværdigheder i byen. Her har I et par dage til at gå på opdagelse, shoppe og nyde storbyen. I må især ikke snyde jer selv for at opleve Patronas Towers og China Town.

Der er afgang fra Kuala Lumpur fra morgenstunden til Malaysias 130 millioner år gamle regnskov. Herfra sejler man i longtailbåd på floden, der snor sig gennem den tætte bevoksning. Inde midt i den gamle regnskov bliver man indkvarteret på sit værelse. Det er en kæmpe kontrast fra storbyens travlhed. Her hører man ikke meget andet end det tropiske dyreliv omkring én.

De næste tre dage går med at udforske verdens ældste regnskov på trekkingture, safari og med besøg i de lokale stammelandsbyer. Der er ikke mange, der finder herud, og oplevelsen af den uspolerede regnskov er utrolig. Man får et helt unikt indblik i hverdagen i stammelandsbyerne og dyrelivet omkring én.

Fra den spændende, autentiske og kulturrige regnskov til det malaysiske højland - Cameron Highlands. Turen går med minibus på i 1542 meters højde, og undervejs på køreturen, er det tydeligt, hvordan landskabet ændrer sig. Jorden i højlandet er ekstra frugtbar, og det udnyttes i høj grad. Her findes et utal af teplantager, friskdyrkede jordbær, roser, orkideer og en masse andre blomster.

Her skal I bruge 3 dage på at udforske det smukke område, lære mere om hverdagen på de mange frodige plantager, smage på de lokale delikatesser og nyde de rolige omgivelser.

Rejsen sluttes af på Perhentian Islands, 2 ægte bounty-øer, med mulighed for at bo i en lækker beachfront-bungalow, kridhvide sandstrande, fantastiske snorkle-muligheder og uberørt jungle. I kan bo lige midt i den naturlige, kridhvide sandkasse kun få meter fra de bløde bølger og det klare vand. Perhentian er det perfekte sted at afslutte en spændende rundrejse i Malaysia, og her kan man virkelig sætte tempoet ned og bare nyde de fantastiske omgivelser.

Brug hele ugen på stranden, nyd en snorkeltur med havskildpadder og revhajer, eller udnyt nogle af de spændende udflugtsmuligheder der findes på øen. Perhentian Islands er én af vores allerstørste anbefalinger i Malaysia!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.