TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

2 dages Deluxe Cheow Lan Lake i Khao Sok

Denne to dages tur giver jer oplagte muligheder for at nyde søen, naturen og dyrelivet på en rolig og meget nærværende måde. I overnatter ude selve søen. En række af flydende bungalows er forbundet og fastgjort til land. Det i sig selv - omgivet af en stjernehimmel så smuk - er en oplevelse, man aldrig glemmer!

Omkring den smukke sø står store gamle jungletræer og knejser majestætisk. Her kan der ofte spottes både gibbonaber og den berygtede og mystiske næsehornsfugl.

I skal ud at sejle og se nogle af de allersmukkeste steder på søen. I går i land og skal vandre gennem den tætte jungle - blandt andet for at udforske en af de mange skjulte grotter i området.

Dag 1 

I bliver hentet på jeres hotel i Khao Sok ca. kl. 09.45 og kører i minibus ca. en time til havnen i Ratchaprapha. Herfra videre på en malerisk sejlads med longtail båd ud til Panvaree The Greenery og deres flydende bungalows. Her skal natten tilbringes i en skøn og komfortabel bungalow, designet i miljøvenlige materialer tilpasset naturen. Her er alt I behøver inkl. lille privat terrasse med hængekøje og panoramavinduer med en formidabel udsigt til søen, også fra sengekanten.

Efter en dejlig frokost er det blevet tid til et par timers eventyr. En sejltur på bambusflåde og vandretur til koral grotten Pakarang Cave. Vandet løber hele året rundt igennem den mørke hule og danner fascinerende stalagmitter og drypsten, der ligner koraller i havet, deraf navnet. Guiden følger jer sikkert rundt og vil fortælle jer meget mere om den spændende grotte.

Benyt resten af eftermiddagen til at slappe af, bade eller sejle lidt rundt i kajak. Senere er der mulighed for at sejle med ud på en lille sightseeing og nyde den smukke solnedgang med de eventyrlige klippeformationer i front. Måske er I heldige og spotte nogle af junglens vilde dyr, heriblandt aber og vilde okser.  Når mørket falder, er der gjort klar til en velsmagende lokal Thai middag i den lille hyggelige rooftop restaurant. Husk også at nyde den mageløse stjernehimmel inden I går til ro.

DAG 2

For de meget morgenfriske er der mulighed for endnu en lille bådudflugt inden morgenmaden.  Når solen er hilst velkommen og den dejlige morgenmad er indtaget, er det tid til at tage afsked med Cheow Lan søen. Der er afgang med Longtail båd ca. kl. 09.30 tilbage til Ratchaprapha molen. Her venter minibus og kører tilbage til Khao Sok.

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet