Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

THAILAND

Endags snorkling-tur til Similan Islands

I bliver afhentet på jeres hotel i Khao Lak fra morgenstunden. Herfra går turen til Taplamu Pier, hvor jeres båd ligger og venter.

Ombord på båden bliver I instrueret i sikkerhed, reglerne ved Similan Islands, samt arbejdet der bliver gjort for at bevare øernes og koralrevets skønhed. Området er rigtig godt bevaret. For at opretholde dette,er det vigtigt, at I overholder reglerne, og lytter efter, hvad der bliver fortalt.

Herefter er det tid til at finde dykkermasker, snorkler og svømmefødder frem. I gør jer klar til at svømme med det spændende marine-liv og de mange forskelligartede koraller.

Ved Similan Island nr. 8, der også er hjem til Similan Islands National Park Rangers, vil der være tid til at slappe af på de skønne bounty-strande, gå på opdagelse på øen eller klatre rundt på de mange klippeformationer på og omkring øen.

Der vil være flere stop undervejs ved de forskellige øer, hvor I vil have tid til at svømme rundt blandt de smukke koraller og det tropiske marineliv.

I vil være tilbage på jeres hotel i Khao Lak omkring kl. 17.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.