TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Happy Elephants Home

Denne tur er designet således, at der er sjove oplevelser og en god dag i vente, 
- både for dig og elefanterne.

Det er - som navnet lægger op til - en gruppe af happy elephants, der holder til på denne oase. "Happy" skal understrege, at stedet tager skarpt afstand til elefantridning og brug af redskaber, der kan såre elefanterne.

Program for heldagstur:

Du kan se frem til en dag i selskab med de store majestætiske kæmper, både når de skal fodres og bades. Du får mulighed for at lære elefanterne at kende og tilbringe tid sammen med dem - selvfølgelig på elefanternes egne betingelser. Alt foregår desuden i små grupper, så forholdene for at være sammen med elefanterne er bedst muligt.

Ved ankomst bliver der serveret en velkomstdrink, inden I får udleveret jeres "mahout"-tøj, som skal bæres på dagen. Herefter får I en introduktion til dagens begivenheder, og resten af formiddagen tilbringer I sammen med elefanterne.

Efter I har fået serveret en lækker frokost, er der mulighed for at køle sig selv af ved stedets swimmingpool og nyde udsigten herfra. Senere på eftermiddagen er det igen tid til at hoppe i poolen - denne gang er det dog mudder-poolen og sammen med elefanterne. En kort gåtur med elefanterne til Mae Taeng River senere kan mudderet vaskes af både dig og dem - så glem ikke badetøjet!

Program for halvdagstur, både formiddag og eftermiddag:

På halvdagsturen er der heller ikke sparet på oplevelserne. Også her får I mulighed for at komme helt tæt på elefanterne, når I skal håndfodre dem og med de store dyr ned til floden og bade.

I vil blive klædt i det lokale tøj og lære en masse om både den asiatiske og afrikanske elefant, inden I skal ud at opleve det majestætiske dyr på helt tæt hold.

Dette er virkelig en oplevelse, som hele familien sent vil glemme!

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet