Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

THAILAND

Tuk Tuk-tur i Bangkok

Vil I opleve det autentiske Bangkok fra den verdensberømte Tuk Tuk?

Næsten alle der kommer til Bangkok, vælger at tage en tur med tuk tuk. For det er et must! Denne tur kombinerer en udflugt til nogle af Bangkoks mest eksotiske områder, og så får I samtidig en autentisk oplevelse ud af transporten.

Turen tager jer til nogle af de smukkeste templer, op til betagende udsigter, igennem flere forskellige eksotiske og farverige markeder, og til sidst et besøg i China Town, som I sent vil glemme. Her handles med alt, og i de smalle gyder findes et hav af eksotiske restauranter og gadekøkkener.

Hop med på Tuk Tuk-turen og få Bangkoks herligheder serveret på en perlerække. Vi garanterer, at I får én på opleveren! På denne tur får I det næsten kaotiske Bangkok tæt ind på kroppen på en sjov måde – og vel at mærke under ordnede forhold, hvor I ikke skal tænke på, om I bliver snydt af Tuk Tuk chaufføren, eller om I bliver kørt det rigtige sted hen.

Udflugten er vores egen og udbydes kun af Unique Travel.

Læs mere om, hvad der venter jer...

Turen begynder med, at I bliver hentet på jeres hotel kl 08.00 af den engelsktalende guide. Herfra er der afgang i de famøse Tuk Tuk'er mod Wat Khun Chan - et af Bangkoks få Burmesiske templer, inden I fortsætter til det mest berømte blomster- og grøntsagsmarked i Bangkok, nemlig Pak Klong Talad.

Fortsæt gennem de små gangstier mellem de travle handlende, der dog altid har plads til et smil, og der dukker grøntsager op, man ikke anede eksisterede. Efter markedet venter chaufføren, og I kører til Golden Mount, som er et tempel beliggende i den gamle bydel og et af de mest imponerende bygningsværker i Bangkok. Her står guiden klar med en flaske vand, før I begiver jer de 318 trin op. Det kan være en lun oplevelse, men I belønnes med en fantastisk udsigt over byen.

På turen kommer I også igennem Chinatown. Chinatown har så heftig en puls med dens markeder, dens handlende og dens trafik, at det er svært at holde styr på det bombardement af sanseindtryk, som det vitterligt er. Her handles med stort set alt; krydderier, kjoler, knive, kasketter, amuletter, strømper, brændte kastanjer, nøgleringe, fisk, guld, sko og mad naturligvis. Chinatown har et hav af eksotiske restauranter både indendørs og udendørs. Når trætheden og sulten melder sig, søger I ned i udkanten af bydelen. Efter en kort sidste tur i jeres nu hjemmevante transportmiddel Tuk Tuk, runder I oplevelsen af med en lille frokost på en meget hyggelig og rolig restaurant.

Turen slutter efter frokost. Bliv siddende, fortsæt på egen hånd eller lad guiden hjælpe jer med at arrangere taxi tilbage til hotellet.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.