Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

THAILAND

Det virkelige og autentiske Bangkok

De færreste oplever Bangkok, som I skal opleve byen på denne tur!
Udflugten er vores egen og udbydes kun af Unique Travel.

For manges vedkommende er Bangkok lig med imponerende skyskrabere og elegante roof-top barer, enorme shoppingcentre og det utrolige Grand Palace tempel. Men med denne tur vil der for jeres vedkommende være mange flere oplevelser og indtryk, der gør sig gældende - I får oplevet det virkelige og autentiske Bangkok!

På turen skal I opleve mange af de lokale transportmidler, få indblik i de lokales dagligdag og ikke mindst besøge et meget autentisk lokalt marked.

Tag med på denne helt igennem imponerende og familievenlige tur, hvor jeres transportmidler er de samme, som de lokales. På turen skal I både:

  • sejle i longtailbåd på Bangkoks kanaler og opleve det lokale liv fra søsiden, hvor det er muligt at kigge direkte ind i dagligstuer, som befinder sig på pælehuse i vandet.
  • køre med Tuk Tuk, som bringer jer fra floden til den lokale togstation.
  • sejle med minifærge - som måske er verdens billigste færgetur til en pris af blot 60 øre. pr. mand.
  • køre med cykeltaxa igennem den lokale by Mahachai, hvor I får et direkte indblik i det lokale liv og flere kinesiske templer.
  • køre med det lokale tog, der fra togstationen langsomt snegler sig igennem, hvad der ligner, de lokales stuer og køkkener. Stik hovedet ud ad det åbne vindue og nyd turen!


Absolut én af vores ALLERBEDSTE udflugter i Bangkok!

Læs her mere om, hvad der venter jer...

Med afgang fra jeres hotel om morgenen bliver I kørt ned til den legendariske Chao Phraya flod, som skærer tværs igennem Bangkok. Floden er stadig af stor betydning for transport og handel i Thailand, hvilket du vil opleve med det iøjnefaldende kaos af store og små både, der utroligt nok ikke støder ind i hinanden på floden. En del af Bangkoks skyline vil du se fra søsiden, før I sejler gennem sluserne og op ad de snævre kanaler. Her kommer du til at se ind i folks simple dagligstuer, som befinder sig på pælehuse i vandet. Bliv ikke overrasket, når du et øjeblik efter passerer naboen, der har opført en luksusvilla. Mange af de rige byboere er blevet trætte af midtbyens støj og larm, og er nu flyttet ud på kanalerne, hvor der ikke findes mange biler. Således kommer postbuddet i båd. Selv skraldevognen er blevet til en skraldebåd.

På klongerne vil du opleve en kulturel frodighed og et indblik i thaiernes levevis, som du ellers ikke vil møde mange steder. Tempoet er anderledes end Bangkoks travle bymidte, blot et par kilometer herfra. Herude har folk tid og overskud til at vinke til de få turister, der har forvildet sig lidt væk fra centrum. Hold øje med kæmpevaranerne, der dovent kravler rundt inde ved bredden. De kommer meget tæt på folks boliger, og snupper gerne en høne, hvis de kan komme afsted med det. Børnene der vinkende kaster sig i vandet på den anden side af bredden, ved godt, at varanerne er bange for mennesker. De ved også godt, at de tusindvis af store catfish (maller), der svømmer rundt i floden, ikke har en pløk i munden. Men det ser vildt ud, når 300 maller kæmper om et halvt franskbrød. Der gøres stop ved et helt almindeligt tempel, hvor du kan få mulighed for at få et lille indblik i, hvordan thaierne bruger deres templer på en almindelig hverdag. Har du lyst til, på thairmanér, at sende et par bønder afsted, hjælper guiden meget gerne.

Ingen Thailandstur uden en tuk tuk tur. Derfor bliver den klassiske tuk tuk bindeleddet mellem kanalerne og togstationen. Det er altid en fornøjelse at få vind i håret i en tuk tuk. Har du børn med, er det oplevelse nok i sig selv. Børn elsker som regel at køre i tuk tuk! Snart efter er I ombord på næste højdepunkt - toget til Mahachai. Den lokale station, hvor I starter ud fra, er beliggende i midten af et stort marked og i en tæt befolket del af Bangkok.

Når toget forlader stationen, vil du opleve, at det næsten er som at køre gennem de lokales køkkener og stuer. På vejen vil du se Bangkoks skyline blive mindre og mindre, indtil du er omgivet af palmer og huse på pæle. Toget holder en del gange ved de mange velfriserede småstationer, som stationsforstanderne gør meget ud af, skal fremstå pæne. Sidste station er en noget speciel oplevelse, da toget simpelthen kører direkte ind på markedet, som samtidig er stationen. Her kan man glemme alt om pænhed. De sælgende har, inden toget kommer, klogeligt fjernet deres grønsagsboder, der ellers står på skinnerne. En øvelse de skal igennem mange gange om dagen, når toget kommer.

Stig helst ud til venstre, for stiger du ud til højre, er du i midten af det, der allermest ligner en slagtehal. Her ligger grisehoveder, kyllingehjerter og døde som levende fisk i skøn forsamling. Lugten er derefter. Hele området omkring stationen og området ned til havnen er et stort marked. Faktisk det største fiske- og skaldyrsmarked i Thailand. Det er primært fisk i alle størrelser, der sælges, og selvom man måske ikke lige er til fisk, er der masser af folkeliv at opleve. Her kan du også få andet end fisk. Guiden vil helt sikkert give smagsprøver på lokalt producerede varer for dem, der er lækkersultne.

Frokosten indtages i rolige omgivelse med en behagelig brise og udsigt ud over flod- og havneområdet. Kan du lide fisk, er du kommet til en klasserestaurant. Kan du ikke, er der naturligvis også andet på menuen. Verdens måske billigste færgetur på fem minutter til en pris af 60 øre pr. mand bringer jer til den anden side af floden, hvor et par cykeltaxaer venter. Igen er det bare om at læne sig tilbage og nyde turen, mens du bliver cyklet rundt i lokalområdet. En rigtig hyggelig tur, hvor I blandt andet passerer flere kinesiske templer. Det er igen en fem minutters sejltur tilbage, hvorfra man kan vælge lidt mere tid ved tog og marked, eller man kan vælge at sætte sig ind i en taxa/minivan og køre tilbage til hotellet.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.