Khao Lak, Koh Phi Phi & Koh Yao Yai

Jeres 15 dages rejse starter i badeferie-paradiset Khao Lak. Her er strandene lækre, lange og rolige, og vandet er klart og bølgerne små. Det er det perfekte sted at starte sin badeferie. Det er et rigtig skønt sted for børnefamilier både pga. de rolige strande og bløde bølger, men også pga. hotellernes lækre pool-områder, de mange spise- og shoppemuligheder. Tag børnene med en tur på de billige og spændende markeder, eller brug dagene med afslapning på strandende!

Fra Khao Lak kan I, blandt andet også, vælge at sejle ud til Similan-øerne og snorkle eller dykke. Området er et af de mest populære snorkle- og dykkerområdet i Thailand, og det er ikke uden grund! 

Fra Khao Lak sejler I videre til det mere rolige ø-paradis på Koh Phi Phi. På Koh Phi Phi er der smukke, hvide sandstrande og azurblåt vand, masser af ro omkring jer og en helt fantastisk og autentisk ø-stemning! Næsten ligemeget hvor I befinder jer på øen, er I omgivet af postkort-udsigter, altså ÆGTE billeder fra de postkort man kender - med de smukke kalkstensklipper og klippeformationer, der bjerger sig op over det rolige og klare hav, langs de kridhvide strande.. Det er virkelig fantastisk! Og endnu bedre er, at jeres hotel ligger på bagsiden af øen - et område hvor der ikke er andre turister, der finder hen - kun dem der bor på hotellet. Så her er der virkelig 100% paradis-følelse.

Når I besøger Koh Phi Phi er det helt sikkert også værd at tage sig tiden til at udforske undervandslivet omkring øen. Her er mange rigtig gode snorkle- og dykker-spots, hvor I kan tage på opdagelse i det farverige koralrev og se de mange tropiske fisk.

Fra en smuk ø til en anden. Fra Koh Phi Phi går turen videre til Koh Yao Yai. Her skal I nyde det sidste af jeres badeferie med masser af afslapning og strandliv. Her kommer der virkelig ro på. Koh Yao Yai er en lille ø, hvor turismen endnu ikke har fået helt fat, derfor har I en enestående mulighed for at opleve lokalbefolkningens daglige gøremål og nyde de dejlige strande uden et ran af turister omkring jer. Lad tiden stå stille og nyd omgivelserne, tag på opdagelse i de lokale landsbyer og slap af på de lange, rolige strande. Udsigten bliver man i hvert fald ikke træt af - lige meget hvor man befinder sig... I skal bo på Elixir Resort som er super hyggeligt og intimt. Bare det at gå rundt imellem de gule bungalows og tage feriestemningen ind, kan virkelig noget. Her er en utrolig behagelig og hyggelig stemning. I kan spise middag (nærmest) på stranden, og vil I paddleboarde eller snorkle låner resortet jer gerne udstyr til disse aktiviteter. 

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand