Hoi An, Ho Chi Minh City, Rustic Mekong & Phu Quoc

Denne 16 dages rejse, er værd at se frem til – LANG tid inden afrejse!

I starter jeres rejse til Vietnam i den populære, hyggelige og afslappede by Hoi An. Her er strandene lækre, maden er god og caféerne små og intime. Tag en gåtur igennem de farverige gader og forbi fiskerihavnen som alt sammen er indberebet af den autentiske stemning. En oplevelse der især er værd at fremhæve i Hoi An er alle de fine lanterner, som bliver tændt om aftenen. De hænger alle vegne - over gaden, i træerne osv. og er med til at skabe en virkelig behagelig og afslappende stemning. 

Den gamle bydel i Hoi An er også noget for sig. Her kører ingen biler, hvilket betyder, at der hviler en helt særlig ro over bydelen. Derudover løber der en flod igennem, hvor mange restauranter og caféer ligger med perfekt udsigt ud over vandet. De er næsten alle lyst op af farverige lanterner, og serverer lækker, autentisk mad. Hoi Ans gamle bydel må I IKKE gå glip af!

Hoi An er også skræddernes by, så vil man have skræddersyet tøj til billige penge er dette stedet! 

Efter 5 nætter i Vietnams hyggeligste by er det videre til næste stop på rejsen, Ho Chi Minh City, som er Vietnams største by.

Ho Chi Minh City var tidligere franskmændenes hovedsæde, da de styrede Indokina. Nu er det dog er en pulserende storby med skyskrabere, store markeder og autentisk street food i distrikt 4. 

Gå på opdagelse i byens smukke templer - især Jade Emperor er imponerende med sine mange statuer og guddommelige figurer. Flere af dem er lavet i jade eller smukt udskåret træ.

Efter I har set to af Vietnams, på hver sin måde, skønne byer er det tid til at skifte scene til noget HELT andet. I skal nemlig på vores 3 dage & 2 nætter udflugt på Mekongfloden. 

På denne tur kommer I helt ind under huden på de lokales travle hverdag på floden, men også roen, der omgiver det naturskønne område, så snart mørket begynder at falde på - oplev de autentiske flydende markeder, de omkringliggende landsbyer og den helt utrolige natur i området. I indlogeres på det lækre autentiske Vamxang Rustic Home to nætter – dette er i sig selv også en oplevelse!

De næste tre dage får I et helt unikt indblik i det travle liv omkring floden, og et indblik i, hvor vigtig en handelsvej Mekongfloden har været, og stadig er, for de omkringliggende bønder, landsbyer og markeder.

På jeres sidste aften på floden vil I ankomme til ferieøen Phu Qouc.

Her kan I glæde jer til at vågne op til synet af de flotte hvide sandstrande. På øen kan I lidt af hvert - både udforske junglen i nationalparken, undervandslivet med snorkel, eller I kan skrue helt ned for tempoet og blot slappe af på øens bounty-strande.

Vi vil dog også anbefale, at I tager lidt tid væk fra solvognen for at tage på opdagelse på et af de lokale markeder – det største marked finder I, i byen Doung Dong – det kan føles lidt som en storby, på trods af øens relativt få indbyggere, når de alle kommer til markedet på deres motorcykler og scootere. Det hele foregår dog i roligt tempo, og er en stor oplevelse!

Sug det sidste tropiske paradis til jer på den dejlige ø inden I vender snuden mod lufthavnen til Danmark. 

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Vietnam