Hoi An, Ho Chi Minh City & Phu Quoc

14 dages rejse til Vietnam. Rejsen starter i - Asien's måske hyggeligste by - Hoi An.

Hoi An er byen med skræddere på hvert gadehjørne af de smalle stræder. Små skæve huse i ægte kolonistil præger gaderne, og den gamle bydel er helt fri for biler. En klar anbefaling er blot at gå en tur rundt i byen, tage hele den skønne atmosfære til jer og benyt jer af de billige shoppe- og skræddermuligheder!

Der findes også nogle rigtig gode strande i Hoi An, så hvis man ønsker at kombinere byferien med lidt badeferie, er det heller ikke noget problem!

Turen går herefter til Saigon/Ho Chi Minh City, som er Vietnams storby. På én måde moderne og alligevel slet ikke. Her ynder de at fortælle om landets barske historie. En historie som man bør "lade sig fortælle", når man besøger byen. Tag også en tur ud til de berømte Cu Chi Tunnels, hvor man virkelig får et skræmmende, men utroligt og spændende, indblik i den barske fortid.

Jeres rejse til Vietnam sluttes selvfølgelig af i bedste afslapper-stil med badeferie på øen Phu Quoc, med 5 skønne dage i solen og varmen ved de lavvandede strande.

Hvis I synes, at det er for meget at bruge alle dagene på at slænge sig på de lækre strande, er der også flere udflugtsmuligheder, I kan benytte jer af. Tag eksempelvis på snorkeltur og udforsk det farverige koralrev, besøg de lokale markeder eller tag på en spændende tur ind i den jungeklædte nationalpark.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Vietnam