Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

ROMANTISKE REJSER

Ubud, Gili Air & Sidemen

Denne Bali rundrejse er én af de absolut bedste ture, hvis man ikke har mere end 14 dage at gøre godt med - men stadig vil have nogle af de bedste og en masse forskellige oplevelser med hjem i kufferten. 

Jeres 14 dages rejse starter i Bali's hjerte - Ubud. Ubud er omgivet af grøn og frodig natur og massevis af de ikoniske grønne risterrasser. Man må endelig ikke snyde sig selv for en cykeltur i den smukke natur - I kan eksempelvis tage med på vores helt egen cykeltur rundt i Ubuds fantastiske natur - læs mere her.

Her er rigeligt at tage billeder af undervejs. Søger du et adrenalinsus, kan du tage på en raftingtur på Ubuds brusende floder, hvor I bl.a. kommer forbi den smukke uberørte regnskov. Hjemme på hotellet kan man hoppe i den svalende pool eller gå på opdagelse i byens mange gader, der emmer af kultur. 

Næste stop er på Gili Air - en ægte bounty-ø, der også huser lækre restauranter og gode vandrestier. Om aftenen er det rigtig hyggeligt at udforske det lokale liv. Prøv de lækre restauranter af, eller tag en kop kaffe eller en kold øl på en af de lokale caféer.

Her kan du med fordel stå tidligt op og tage en tidlig snorkletur, og med stor sandsynlighed møde en havskildpadde. Udforsk øen henad dagen, eller nyd roen med en god bog på de kridhvide strande i de varme solstråler.

Under vandet findes en hel anden verden, og den indbyder blot til at du skal tage del i den. Både snorkling og dykning er rigtig godt ved Gili Air, så det er bare med at gå på opdagelse!

Du kan også vælge at tage på dagsture til de to andre Gili øer, der ligger blot 1 km derfra og nemt kan nås med båd. Gili Air er lidt af en mellemting mellem de to andre Gili øer, når man snakker stemning. Så trænger I til en smule mere liv, kan I besøge Gili Trawangan - vil I derimod have HELT ro, så er Gili Meno det oplagte valg!

Jeres rejse slutter af i det smukke Sidemen-område, omringet af grønne risterasser, bjerge og fantastiske udsigter. Udover at slappe af i det scenariske område, der nærmest kan tage pusten fra én, må I ikke snyde jer selv for en cykeltur ved rismarkerne. Eller måske endda en trekkingtur op til Batur-vulkanen og nyde solopgangen fra toppen. Mærk atmosfæren i de omkringliggende landsbyer og UNESCO-området ved Jutiluwih.

Det er uden tvivl et af de smukkeste steder vi har set på Bali - et af de syn man næsten ikke kan få nok af. Det er en kæmpe oplevelse, helt uden for kategori! Hotellerne er bygget midt på de smukke og karakteristiske risterasser, så man bor midt i den skønne natur, og kan kigge ud over hele det fantastiske område, og de lokale, der arbejder i rismarkerne - direkte fra poolen.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.