Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

THAILAND

Food-tour i Bangkok

Bangkoks Chinatown er verdens mest berømte destination for gadekøkkener og favorit-spiseområde blandt de lokale. Stedet er et perfekt udgangspunkt til vores food-tour, hvor I skal udforske det thailandske køkken og smage på retterne fra hele 7 berømte spisesteder – alt lige fra gadekøkkener til thai-kinesiske restauranter.

Turen er dog ikke kun kulinarisk, for mellem alle vores smagsoplevelser får du et indblik bag kulissen i dette unikke kvarter: madmarkedets livlige personligheder, lytte til de mindeværdige historier og besøge religiøse og kulturelle vartegn. Målet med turen er at give dig et lækkert, smagsfyldt og unikt eventyr, der helt sikkert vil gøre dit ophold i Bangkok til en mindeværdig madoplevelse. 

Gåturen tager 3 timer, og giver et godt indblik i det charmerende kaos og kæmpe udvalg af mad, der er at vælge imellem i Chinatown.

Følg menneskemængden. Med masser af ting at se på, og et stort udvalg af mad at vælge i mellem, har selv thailændere fra andre dele af landet svært ved at finde rundt i Yaowarat.

Vores 3 timers gåtur har til formål at hjælpe besøgende med at finde hemmeligheden bag Chinatown gennem dens forskellige smagsoplevelser og fascinerende tradition. Samtidig er det en direkte måde at støtte lokalsamfundet på, og opleve Bangkok bag kulisserne.

Turen er både sjov, oplevelsesrig, informativ og dejligt mættende.

Vær opmærksom på, at børn under 5 år er gratis, men får ikke serveret mad. Her er du dog velkommen til at dele dit måltid med dit barn. 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.