TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

2-dages tur på Cheow Lan Lake i Khao Sok

To dage i magiske Khao Sok

Cheow Lan Lake i Khao Sok er en af de smukkeste og mest fredfyldte destinationer man kan besøge i Thailand. På denne tur får I mulighed for at få den bjergtagende natur helt ind under huden. Med engelsktalende guider vil I vandre (og sejle) på fredfyldte ruter i området og se Thailand fra sin smukkeste side.

Dag 1

Der er afgang fra Our Jungle Resort eller Khao Sok landsby kl. 8:00 om morgenen. Formiddagen bruges på en spændende vandretur i både regnskov og grotter i et af de uberørte og fredfyldte områder i Khao Sok. Efter en lokal frokost udforsker I søen fra en long tail båd og besøger det berømte område med kaldenavnet, ”Guilin of Thailand”. Eftermiddagen er afsat til fri leg, hvor I kan nyde en svømmetur eller tage på kanoeventyr. Søen er hele 50 km. lang, så der er rig mulighed for at tage en smuk sejltur. Herefter er det tid til bådsafari.

Efter safarituren på vandet, kan I glæde jer til en lækker middag, alt imens himlen farves af solnedgangen. Natten tilbringes i jeres private bungalow, der ligger lige ud til den fantastiske sø.

Dag 2

Vågn op til morgentågen, der danser majestætisk omkring de nærliggende bjerge og start dagen med en tidlig morgensafari i Khao Sok Nationalpark, hvor det unikke dyreliv kan opleves. Vend tilbage til jeres bungalow, hvor der vil være morgenmad klar til jer. Herefter er det blevet tid til at checke ud af jeres værelse. Brug resten af formiddagen på at udforske området i kano eller blot nyde omgivelserne fra jeres hytte. Senere går turen tilbage til Cheow Lan Lake Pier med en picnic på vejen, inden I tager videre eller vender tilbage til Khao Sok landsby efter kl. 13:30.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet