Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

REJS MED BøRN

Børnevenlig safari i Tarangire Nationalpark og lækker badeferie på Zanzibar

Dag 1: Ankomst til Kilimanjaro Airport og privat transfer til Planet Lodge Arusha 

Vi overnatter på Planet Lodge Arusha - en smuk grøn oase lidt udenfor Arusha.

De små hytter ligger spredt mellem bananpalmer, velplejede græsplæner og blomster. Hver hytte har sin egen skyggefulde terrasse, hvor i kan trække jer tilbage og slappe af. Børnene kan lege i poolen, som er smukt omkranset af natursten og liggestole, hvor I kan slappe af med en kold øl.

Dag 2: Tarangire Nationalpark - elefanternes paradis

Efter morgenmaden går turen videre til den mindre turistede Tarangire Nationalpark. Parken er kendt for sine store flokke med op til 100 elefanter, der med stor værdighed spankulerer forbi på savannen. Det er et majestætisk oplevelse, som både vil imponere børn og voksne.

Området har også en stor koncentration af store kattedyr. Løverne og leoparderne har nogle virkelig gode jagtmarker i området og der er mad nok til alle. Husk kikkert til børnene, så de kan være med til at spotte dyrene blandt træerne. Guiden kan hjælpe med at spotte den sjældne giraf-gazelle, gerenuk og den vilde afrikanske hund.

Tarangire Nationalpark skiller sig også ud med sine mange helt enorme baobabtræer, der står og vajer i den tropiske brise. De ligner næsten kæmpe elefantfødder. Ved siden af baobabtræet er vi mikrosmå. 

Vi overnatter på Tarangire Safari Lodge. Autentiske safaritelte og bungalows danner en oase på den afrikanske slette. Fra jeres veranda er der direkte udsyn til savannen, hvor de vilde dyr er. 

I får en bungalow, hvor der er plads til hele familien. Bungalowen ligger lidt tilbagetrukket. Der er eget toilet og bad opvarmet med solens energi. De komfortable senge er redt op med sengetøj, der er vævet af de lokale og myggenet søger for en god nats søvn. 

Midt på dagen kan i slappe af ved poolen og i baren og nyde udsigten ud over savannen. Eller trække jer tilbage i jeres bungalow og få en lille velfortjent middagssøvn inden i igen skal på spændende eventyr.

Om aftenen bliver der tændt op i et lille bål på terrassen ved fællesarealet.  Her kan i lytte til Afrikas mange lyde - måske kan børnene gætte, hvilke dyr der brøler i natten?

I har bungalowen i 2 nætter. Det giver ro på i forhold til børnene, der falder til i omgivelserne.

Dag 3: En hel dag med safari i Tarangire

Der tilbydes safari tidligt morgen og igen sent eftermiddag. Det er her at dyrene er mest aktive. Jeres guide vil gøre et forsøg på at finde alle de dyr, som jeres børn ønsker at se. Mens i er på tur fortæller guiden gerne en masse historier fra savannen og hvordan dyrene lever.

Midt på dagen kan i slappe af ved poolen og nyde udsigten ud over savannen. Eller trække jer tilbage i jeres bungalow og få en lille velfortjent middagssøvn inden i igen skal på spændende eventyr.

Om aftenen bliver der tændt op i et lille bål på terrassen ved fællesarealet.  Her kan i lytte til Afrikas mange lyde - måske kan børnene gætte, hvilke dyr der brøler i natten?

Dag 4: Tarangire er fyldt med eventyr

Inden i i tager på endnu en fantastisk dag fyldt med safari, nye spændende dyr og historier skal i tjekke ud. 

Efter morgenmaden kører i sammen med jeres guide ud og leder efter nye eventyr. Jeres guide ved hvad i har oplevet, og vil forsøge at give jer nye oplevelser - og ikke mindst forsøge at opfylde børnenes ønsker.

Lodgen tilbyder, at i kan få en madpakke med på safarien - det er en fantastisk oplevelse at sidde midt på den afrikanske savanne og nyde den medbragte mad. 

Efter frokost kører i tilbage til Planet Lodge Arusha, så i er klar til at rejse til Zanzibar næste dag.

Dag 5: Transfer til Zanzibar

Efter morgenmad bliver I kørt til lufthavnen ved Arusha. Herfra går flyet mod Zanzibar.

Når i lander bliver i hentet af vores chauffør. Han kører jer til den lokale landsby Pwani Mchangani, hvor i skal bo på Mchanga Beach Resort. Resortet ligger på stranden og helt ned det det smukke azurblå Indiske Ocean.

Dag 6 til 11: Badeferie ved den kridhvide sandstrand Pwani Mchangani

Pwani Mchangani er en lille lokal fiskerlandsby i den mere lokale østlige del af Zanzibar. Her kommer i til at opleve en autentisk afrikansk atmosfære, der endnu ikke er påvirket af turister. De lokale børn leger barfodede på stranden, mens de farverige kvinder sidder og arbejder med dagens opgaver. Hver morgen lander de små fiskerbåde, dhows, ved stranden med dagens fangst.

Mchanga Beach Resort ligger på den kridhvide sandstrand helt ud til det azurblå hav. Ved lavvande trækker vandet sig langt ud. Ved højvande er vandet helt klart og smukt azurblåt. Det lave vand er et paradis for børnefamilier. Børnene kan lege i det bløde sand og plaske rundt i det varme vand.

Palmer søger for, at der er skygge og brisen fra havet gør, at det ikke bliver alt for varmt. Ved lavvande kan I trække jer tilbage til den lille pool, der ligger på stranden med udsigt ud over palmerne, de stråtækte parasoller og horisonten i baggrunden. 

Resortet er lille og intimt. Der er 15 hyggelige hvidmalede huse, der er bygget mellem palmerne. De lyse farver går igen i interiøret. Familiehusene ligger med direkte udgang til haven. I har en privat terrasse med stole og borde, hvor I kan trække jer tilbage og nyde roen. Store dobbeltdøre åbner op til soveværelset med en stor dobbeltseng og 2 enkeltsenge - alle dækket med myggenet. Der er aircondition, fans og eget toilet og bad.

Mchanga Beach Resort serverer lækre Swahili retter tilberedt af de friske råvarer fra øen - krydderier, solmodne grøntsager og frugter og friskfanget fisk.

Solopgangen er virkelig smuk på denne del af øen. Vi vil foreslå, at I en af dagene står op inden solopgang og sætter jer på stranden - oplev stilheden og hvordan verden langsomt vågner, mens solen stiger op ude i horisonten og vækker de lokale.

 

 

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.