Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Dubai & Sri Lanka - to verdener, én rejse

I starter rejsen i millionbyen Dubai. Her kan I lade jer forføre af alle de mange seværdigheder, som de rige sheiker gerne dyster om, skal være større, dyrere, vildere, mere eksklusive, hurtigere eller mere betagende end seværdigheden ved siden af. Denne evige "konkurrence" betyder også, at oplevelsen af Dubai - lige så snart I træder ud i lufthavnen, faktisk - er noget, man slet ikke kan forestille sig på forhånd! Allerede i lufthavnen bliver I mødt af storslået design, og det bliver kun større og mere imponerende, som man bevæger sig ind mod bymidten.

Bybilledet er i Dubai primært præget af luksus - eksklusive hoteller, dyre biler, kæmpe shoppingcentre osv. - og det er en helt speciel oplevelse. Men også i Dubai finder man kontraster - for foruden mekkaet af muligheder for shopping, aktiviteter osv., så er der også masser af sightseeing både i den nye og den gamle bydel. En rigtig god måde at lære mere om millionbyens historie er ved at tage på en guidet city-tour gennem både den nye og gamle bydel.

Når Sri Lanka efterfølgende breder sine vinger af muligheder og oplevelser ud, er det synligt for enhver, at der er tale om en helt anden verden, end den man kom fra i Dubai. På ingen måde dårligere, bare helt anderledes! Det er to vidt forskellige steder, vidt forskellige indtryk og vidt forskellige oplevelser - det kan ikke rigtig sammenlignes. Og DERFOR er det også en fantastisk og spændende rejsekombination! For man får SÅ meget med hjem i bagagen.

Efter en enkelt dag i Negombo skal I på en spændende 6-dages rundrejse i Sri Lanka. På en seks dage lang rundrejse i Sri Lanka kommer I både omkring helt utrolige templer, gamle vægmalerier og statuer, flere UNESCO-bevarede seværdigheder og på en lokal togtur gennem utrolige og naturskønne områder... Dette er bare for at nævne et par oplevelser, foruden den skønne lokalbefolkning, som I vil møde på hele rundrejsen, det rige og vilde dyreliv I møder på safari - trekking, rafting... Der er SÅ meget at se frem til på denne rejse! Uden det selvfølgelig bliver for meget - hvis I synes, I mangler en pausedag, kan denne nemt inkluderes på hvilken som helst destination undervejs på rundrejsen.

Mættet af de mange oplevelser som Sri Lanka har givet jer de seneste seks dage, er det tid til nogle afslappende dage i byen Mirissa. Her checker I ind på et hyggeligt strandhotel, omgivet af hvidt sand og palmer lige udenfor døren.

Dele af året er Mirissa en populær destination for især hvaler, og hvis I besøger byen på det rigtige tidspunkt, er det virkelig anbefalelsesværdigt at tage på hvalsafari ud fra kysten.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Dubai

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.