Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

RUNDREJSER

Hoi An, Mekong Rustic, Phu Quoc & Ho Chi Minh City

En 15 dages rejse, der er værd at se frem til – LANG tid inden afrejse!

Dag 1-5: Hoi An, Asiens nok hyggeligste by

I starter jeres rejse til Vietnam i den populære, hyggelige og afslappede by Hoi An. Her er strandene lækre, maden er god, caféerne er små og intense, og en gåtur igennem de farverige gader og forbi fiskerihavnen vidner om en autentisk stemning.

Den gamle bydel er især noget for sig. Her kører ingen biler, hvilket betyder, at der hviler en helt særlig ro over bydelen. Derudover går der en flod igennem, hvor mange restauranter og caféer ligger med perfekt udsigt ud over vandet. De er næsten alle lyst op af farverige lanterner, og serverer lækker, autentisk mad. Hoi Ans gamle bydel må I IKKE gå glip af!

Hoi An er også skræddernes by, så vil man have skræddersyet tøj til billige penge er dette stedet! Her kunne man sagtens tilbringe flere dage, men turen går videre mod det fantastiske Mekong Delta - på vores 3 dages Rustic Mekong flod tur! Og også her kan man virkelig snakke om at opleve det autentiske og unikke Vietnam.

Der er desuden også mulighed for lidt badeferie i Hoi An, hvis I vil have lidt ekstra afslapning med. Der findes nemlig nogle rigtig hyggelige hoteller, der ligger ned til byen rigtig fine strande, hvor man kan skrue helt ned for tempoet, nyde det gode vejr og rolige vand.

Dag 6-7: Mekongflodens autentiske liv

I bliver hentet om morgenen og kørt ud til lufthavnen, hvor I flyver til Can Tho nede ved Mekongfloden.

På Mekongflod-turen kommer I både helt ind under huden på de lokales travle hverdag på floden, men også roen der omgiver det naturskønne område, så snart mørket begynder at falde på - oplev de autentiske flydende markeder, de omkringliggende landsbyer og den helt utrolige natur i området.

På de næste tre dage får I et helt unikt indblik i det travle liv omkring floden, og et indblik i, hvor vigtig en handelsvej Mekongfloden har været, og stadig er, for de omkringliggende bønder, landsbyer og markeder.

I indlogeres på det lækre autentiske Vamxang Rustic Home to nætter – dette er i sig selv også en oplevelse!

I løbet af aftenen ankommer I til ferieøen Phu Qouc.

Dag 8-12: Palmer, azurblåt vand og hvidt sand

I vågner op på den lækre ø Phu Qouc - med smukke hvide strande. Her har I mulighed for både at udforske junglen i nationalparken, undervandslivet med snorkel, eller I kan skrue helt ned for tempoet og blot slappe af på øens bounty-strande.

Vi vil dog også anbefale, at I tager lidt tid væk fra solvognen for at tage på opdagelse på et af de lokale markeder – det største marked finder I, i byen Doung Dong – det kan føles lidt som en storby, på trods af øens relativt få indbyggere, når de alle kommer til markedet på deres motorcykler og scootere. Det hele foregår dog i roligt tempo, og er en stor oplevelse!

Den sidste dag er der fly til Ho Chi Minh.

Dag 13-15: Templer og autentisk street food

Den gamle franske koloni er en pulserende storby med skyskrabere, store markeder og autentisk street food i distrikt 4. 

Gå på opdagelse i byens smukke templer - især Jade Emperor er imponerende med sine mange statuer; guddommeligheder med inspiration fra de vildeste fantasier og groteske helte. Flere lavet i jade eller smukt udskåret træ.

Sidste dag er der afgang til Danmark fra den internationale lufthavn.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Vietnam

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.