Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Khao Lak, Koh Phi Phi & Koh Yao Yai

Den 15 dages badeferie starter i Khao Lak med lækre strande, lækkert lokal thailandsk mad, spændende udflugter og masser af afslapning!

Jeres rejse starter i badeferie-paradiset Khao Lak. Her er strandene lækre, lange og rolige, og vandet er klart og bølgerne små. Det er det perfekte sted at starte sin badeferie. Det er et rigtig skønt sted for børnefamilier både pga. de rolige strande og bløde bølger, men også pga. hotellernes lækre pool-områder, de mange spise- og shoppemuligheder. Tag børnene med en tur på de billige og spændende markeder, eller brug dagene med afslapning på strandende!

Fra Khao Lak kan I, blandt andet også, vælge at sejle ud til Similan-øerne og snorkle eller dykke. Området er et af de mest populære snorkle- og dykkerområdet i Thailand, og det er ikke uden grund! 

Fra Khao Lak sejler I videre til det mere rolige ø-paradis på Koh Phi Phi. På Koh Phi Phi er der smukke, hvide sandstrande og azurblåt vand, masser af ro omkring jer og en helt fantastisk og autentisk ø-stemning! Næsten ligemeget hvor I befinder dig på øen, er I omgivet af postkort-udsigter, altså ÆGTE billeder fra de postkort man kender... med de smukke kalkstensklipper og klippeformationer, der bjerger sig op over det rolige og klare hav, langs de kridhvide strande.. Det er virkelig fantastisk! Og endnu bedre er, at jeres hotel ligger på bagsiden af øen - et område hvor der ikke er andre turister, der finder hen - kun dem der bor på hotellet. Så her er der virkelig 100% og paradis-følelse.

Når I besøger Koh Phi Phi er det helt sikkert også værd at tage sig tiden til at udforske undervandslivet omkring øen. Her er mange rigtig gode snorkle- og dykker-spots, hvor I kan tage på opdagelse i det farverige koralrev og se de mange tropiske fisk.

Fra Koh Phi Phi går turen Koh Yao Yai. Her skal I nyde det sidste af jeres ferie med masser af afslapning og strandliv, i et HELT andet tempo. Her kommer der virkelig ro på. Koh Yao Yai er en lille ø, hvor turismen endnu ikke har fået fat, derfor har I en enestående mulighed for at opleve lokalbefolkningens daglige gøremål i rismarkerne. Lad tiden stå stille og nyd omgivelserne, tag på opdagelse i de lokale landsbyer og slap af på de lange, rolige strande. Udsigten bliver man i hvert fald ikke træt af - lige meget hvor man befinder sig...

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.