Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Bangkok, Hintok Rivercamp & Hua Hin

Jeres 14 dages rejse byder på masser af oplevelser og afslapning. I starter jeres rejse i Bangkok, på et hotel lige i centrum ved floden - et perfekt afsæt for flere af vores spændende udflugter eller hvis I ønsker at udforske storbyen på egen hånd. Se vores udflugter her!

I kan hurtigt få dagene til at gå i den kaotiske storby, der på trods af sin størrelse er meget charmerende. De fleste bliver fascineret af byens kontrastfulde bybillede og de mange markeder og streetfood steder, der præger gade efter gade. Bangkok og streetfood går hånd i hånd, og I kan ikke tage til Bangkok uden at lægge vejen forbi Chinatown - her bør I til med tom mave, da der er et hav af smagsoplevelser i vente!

Foruden de mange markeder og lækre kulinariske oplevelser I kan finde i de mange street-food boder, er der selvfølgelig også en helt speciel kultur og historie i byen, der venter på at blive udforsket. Tag eksempelvis på tur på byen "klonger" - floderne der går igennem byen. Her finder I huse på stylter og en travlhed på vandet, der virkelig vidner om dagligdagen, og hvor vigtige disse klonger har været, og stadig er, for de mange beboerer, der er langs floden.

Fra den charmerende og kaotiske storby til stilhed på Hintok Rivercamp. Et helt enestående sted, hvor I bor i luksustelt midt i junglen, en helt unik oplevelse der sammensætter luksuriøsest og primitivitet - der er rig mulighed for masser af afslapning og samtidig også en masse spændende aktiviteter! Der er intet som at vågne op i junglen og den smukke natur, der venter på at blive udforsket lige uden for teltet.

Hintok Rivercamp er et helt specielt sted midt i den skønne natur, og kontrasten mellem de frodige omgivelser og den luksuriøse indkvartering imponerer de fleste! 

Hintok Rivercamp ligger i området, der hedder Kanchanaburi, hvor både historiske aktiviteter og udflugter findes i massevis. I kan blandt andet besøge "Broen over River Kwai", Erawan Vandfaldene, Hellfire Pass eller Elephant World.

Det sidste stop på rejsen er Hua Hin. Her bliver I indlogeret på det lækre Hotel Hilton. Hotellet har et dejligt pool-område og smuk havudsigt, og er desuden et perfekt sted for børnefamilier, da der er mange gode aktivitetsmuligheder.

I Hua Hin finder I en fredelig atmosfære, på trods af, at byen er blevet en mere populær badeferiedestination for både thailændere og turister. Der findes flere lækre strandområder, hvor man kan slænge sig i det varme sand og bade i de azurblå bølger, og skrue helt ned for tempoet.

Hvis I ikke kan holde til 6 dage med total afslapning, er der også flere oplevelser at finde i Hua Hin. Tag for eksempel på tur ud i de smukke nationalparker, besøg de traditionelle og lokale markeder, eller tag på udflugt i naturen.

Derudover så ligger det kun få timers kørsel fra Bangkok. og derfor er det lige til, når turen går hjemad mod Danmark igen!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.