Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

RUNDREJSER

Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta & Koh Ngai

En fantastisk 17 dages rundrejse, fyldt med oplevelser, både i storby, i naturen og på spændende øer!

Rejsen starter med tre overnatninger i den pulserende storby, Bangkok - og her finder I alt hvad der følger med en by i denne størrelse: kaos, autenticitet, charme og massevis af spændende udflugter, som I ikke må snyde jer selv for! Vi vil anbefale jer, at tage med på i hvert fald én af vores guidede udflugter gennem Bangkok - mest fordi, at der i Bangkok er SÅ meget at se og opleve, og det kan være svært at vælge, hvad man skal se, fremfor noget andet.

Vi vil især anbefale jer, at tage på vores helt egen Unique Travel udflugt, Det virkelig og autentiske Bangkok - udflugten foregår af små bagveje, og tager jer med til områder af Bangkok, man ikke ellers ville finde, her får I virkelig kan få et indblik i både kultur og kontraster, som byen gemmer på. En helt fantastisk tur!

Omgivelserne får et stødt skift, når rejsen går fra Bangkok videre til Khao Sok i et lokalt nattog - ved ankomst bliver I indlogeret i jeres egen hytte i trætoppene af junglen, lige midt i den tropiske natur. Resortet midt i junglen er det perfekte afsæt for aktiviteter og udflugter i junglen, hvadend det drejer sig om en sejltur på den utroligt smukke Cheow Lan Lake, omgivet af kalkstensklipper, eller et besøg hos det lokale elefant-reservat, hvor elefanternes velvære er førsteprioritet - og her ser I ingen turister på ryggen af de store dyr!

Der er masser af udflugtsmuligheder i Khao Sok, og her kan I se et udpluk af de ture vi anbefaler.

Næste stop på rejsen er Koh Lanta - en mellemstørrelse thailandsk ø, der stadig emmer af afslappet ø-stemning, på trods af, at flere turister har fundet hertil. Øen har massevis smukke og rolige strande, med lavt vand og rolige bølger, hvilket også gør øen ideel for børnefamilier. På Koh Lanta finder du heller ingen store shoppingcentre, men derimod lokale butikker og boder - og selvfølgelige masser af spisesteder.

Du kan desuden nemt kombinere solbadningen med en tur rundt på øen, og udforske de lokales daglige gøremål, tage på udflugter - eller finde et mere afsides og romantisk sted, uden mange andre turister. Der er mulighed for lidt af hvert på Koh Lanta!

Fra Koh Lanta sejles I med speedbåd til øen Koh Ngai, der betyder "Den lille perle". Her I skal tilbringe 4 dage med fødderne i sandet på et hyggeligt strand resort.

Koh Ngai er en bounty-drøm der går i opfyldelse med sine smukke kridhvide strande og det turkisblå hav der omringer hele øen. Øens hvide sandstrand er hele 4-5 km lang, der ligger kun 5 hoteller på hele øen, og der er desuden hverken veje eller biler... Det er et ægte paradis!

Vi kan anbefale jer at leje en båd og tage ud og opleve Emerald Cave, eller finde en lagune eller jeres helt eget spot på havet, for I kan snorkle og finde tropiske fisk og farverige koraller. 

Eller I kan trække stikket helt ud og bare nyde de sidste dage på stranden, ved poolen eller med tæerne i de bløde bølger, inden turen går hjem.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.