Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

REJSEBLOG

Rundrejse i Malaysia og Thailand

Niels og Pia har været på en fantastisk 20-dages rejse til Malaysia og Thailand, og har givet os en virkelig flot tilbagemelding! Vi synes at I også skulle have chancen for at læse om deres spændende rejse, og se deres flotte billeder!

"Kære Ricko

Hjemvendt efter en fantastisk rejse i Malaysia og Thailand. Ialt 20 dage. Vi har været en del i Thailand de forgangende år, så vi var spændt på at rejse til Malaysia.

Super vejledning og rådgivning i forbindelse med at sammensætte vores drømmeferie og var spændt på om det levede op til forventningerne. Jeg kan allerede nu sige, YES det gjorde det, og alt spillede. Tak

Bestilling af div. Flyvninger gik let og uden problemer.

Vi valgte at flyve med Emirates, og havde derfor et par timer i Dubai, hvor benene blev strukket igennem.

Ankomst i Kuala Lumpur, transport til og indtjekning på Hotel Impiana, som ligger meget centralt. Vi havde på forhånd booket billetter til Petronas Towers første aften. Wowww det var flot. Først ud og gå på "broen" på 41. Etage og derefter op til 86. Og se udsigten. Det regnede desværre lidt, så foto ej så gode oppefra, men her et nedefra.

Canopy walking og besøg hos stammefolkene. Hos stammefolkene fik vi fortalt, hvordan livet er, hvilke ritualer der er ved bryllup og begravelser. Fik afprøvet vores pusteteknik, da vi skød med pusterør efter en lille tøjbamse. Et spændende besøg.

Venligst Niels og Pia"