Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

REJSEBLOG

Tilde inspicerer Malaysia og Borneo – Pangkor Laut Resort

Tilde har været på hotelinspektion på ø-resortet Pangkor Laut Resort, og er meget begejstret! ”Et resort jeg helt sikkert godt kunne vende tilbage til, total gennemført, super lækkert og med en fantastisk filosofi – de får min varmeste anbefaling!” Læs om hele hendes oplevelse på det lækre resort og se alle billederne lige her!

"Vores tur gik gennem Penang og henover broen fra den sydlige del af øen mod Pangkor Laut Resort. Efter en køretur på omkring 3 timer ankom vi til Marina Island Jetty hvorfra færgen går til Pangkor og Pangkor Laut.

Mens vi ventede på færgen fik vi en våd klud til at nette os lidt og en velkomstdrink, og så kan man vælge at slappe af på deres lounge-madrasser ude i solen eller i de bløde lænestole der står indendørs i et område med aircondition.

Sejlturen til Pangkor Laut Resort tager 15 minutters tid, og her bliver man taget imod med åbne arme.

Min klare anbefaling

Hvis man vil forkæle sig selv, er på bryllupsrejse, eller lige vil slutte rejsen af med et par nætter på et ekstra lækkert resort er Pangkor Laut det perfekte sted! Det koster selvfølgelig lidt ekstra, men man får helt sikkert valuta for pengene! Et resort jeg helt sikkert godt kunne vende tilbage til, total gennemført, super lækkert og med en fantastisk filosofi – de får min varmeste anbefaling!

Værelserne

Resortet er hele øen, og deres værelser/hytter byder derfor på helt forskellige udsigter og muligheder.

Vi boede på de værelser der hedder Garden View – et superflot værelse med en lille terrasse med to liggestole, udsigt til masser af grøn vegetation og med en placering tæt på både reception og pool-området med resortets infinity-pool.

Min hotelinspektion på resortet tog over en time, hvor jeg blev vist rundt og fik set alle værelser og faciliteter.

Den bedste udsigt får du i resortets Hillside-værelser. Værelserne ligger lidt længere væk fra det hele, og op ad et lidt kuperet terræn med trapper – til gengæld bliver man belønnet med den mest fantastiske udsigt udover vandet, resortet og de grønne områder. At ligge i liggestolen på terrassen med en kold drink i hånden og bare nyde udsigten, dét er ren balsam for sjælden!

Det hjælpsomme personale sørger selvfølgelig for at bære dine kufferter op til værelset, hvis I har indlogeret jer i deres Hillside-værelser.

Derudover har resortet også nogle hytter på pæle i vandet, og værelser der ligger helt nede ved vandkanten.

Omgivelserne

På Pangkor Laut Resort har naturen fået lov at være en del af oplevelse og de har integreret naturen i deres bygninger. I stedet for at fjerne eller ødelægge naturen har de i stedet bygget rundt om sten og træer, eller ladet træerne stå inde i f.eks. den ene restaurant. Planterne får lov at gro op omkring hytter og værelser, og det ser så flot ud!

Det betyder også at dyrelivet på øen har det rigtig godt, og kan føle sig trygge. Næstehornsfuglen, med dens næb der ligner lidt to bananer, der ellers bliver jagtet og skudt de fleste steder, lever rigtig godt på Pangkor Laut, hvor den har lidt helle.

Her er også aber, og vi fik at vide at man skulle huske at holde døren lukket, for aberne har for længst gennemskuet hvordan os mennesker åbner minibaren. Det lød dog ikke på personalet til at det var et stort problem, nærmere en sjov historie!

På den modsatte side af øen, end havnen finder man en lille gemt lagune med en lækker badestrand. Her har resortet valgt ikke at bygge nogen hytter, og man fra stranden nyde den smukkeste solnedgang der går ned bag klipperne i den her lille smukke paradis-bugt.

Resortet har desuden 5-6 forskellige restauranter der byder på hver deres specialiteter, så her er helt sikkert noget for enhver smag!

Morgenmadsbuffeten på resortet er ligeledes helt fantastisk – og næsten til at fare vildt i. Der er mange lækre ting, med flotte anretninger og alt bliver frisklavet efterhånden.

Ovenpå en god nats søvn, og en dejlig oplevelse på Pangkor Laut Resort, er vi nu på vej i bil mod Kuala Lumpur, hvorfra vi skal flyve videre til Sandakan.”

 

Læs også om Tildes inspektion på Penang - HER og Langkawi - HER.