Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

REJSEBLOG

Når overbooking bliver til business class

Kender i det når man kommer om på flyet og ens plads er blevet overbooket? – Mega irriterende… Med mindre der sker det samme som der gjorde på Rickos sidste inspektionsrejse til Vietnam!

Jeg er endelig kommet ombord på flyet, nået ned til mit sæde, 39K, da jeg opdager at der allerede sidder en sød dame på min plads. Jeg fortæller hende, at jeg altså tror hun er kommet til at sætte sig på min plads, men det tror hun nu ikke er tilfældet. Jeg fortæller hende at det står der altså på min billet og viser den til hende. Den søde dame rejser sig selvfølgelig op og står så et øjeblik og fumler med sin taske, indtil hun finder sin egen billet frem og viser mig at også der står sædenummer 39K - samme flynummer og er helt identisk med den jeg har.

Så står vi så der, 2 personer med samme billet. Vi kalder på et par stewarder og spørger.. "hvaaa, hva sker der lige her?" Og de ser også lidt sjove ud i ansigterne. Vi ender så med at gå op forrest i flyet til ham der bestemmer. Så tjekker de hendes billet, og det er ganske rigtigt at hun skal sidde på 39K.

Når… okay…. så står jeg så der og prøver lidt kækt at sige, ”at så må de bare smide mig på business class”. ”Ja ja rolig nu” svarer han så, inden han tjekker sit system for at se hvor jeg så skal sidde.

Så siger han ”nå, jamen jeg kan se at du skal sidde på A3”

”A3”, svarer jeg…. ”det er sgu da lige der”. Så jeg var rent faktisk så heldig, at jeg blev opgraderet til Business Class.. Så har man også prøvet det, og det var en udsøgt fornøjelse at få sæder der kan ligge sig helt ned, store skærme og lille toilettaske med det hele. Jeg havde 3 vinduer hvor dervar 2-lag persienner, som man kan køre op og ned alt afhængigt af hvor meget lys man ville have ind. Du får da også lige et menukort hvor du frit kan vælge mellem flere forskellige, lækre retter. Derudover er der også lige den detalje at du selv kan bestemme hvornår du vil vækkes for at få serveret morgenmad. Det var uden tvivl en oplevelse som jeg godt kunne vænne mig til!