Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

REJSEBLOG

Maafushi på Maldiverne - krystalklare stande og lokale oplevelser

Maafushi kombinerer en fantastisk badeferie, i det krystalklare vand som Maldiverne er kendt for med shopping, restaurantbesøg og en oplevelse af de lokale traditioner og livsstil.

Maafushi er en lokal ø, der ligger 1,5 times sejllads fra lufthavnen. Når du lander, så går du direkte fra lufthavnen og ud i en båd, der sejler dig til øen.

Her oplever du de krystalklare strande, som Maldiverne er kendt for samtidig med, at du kan dykke ned i de lokale traditioner og livsstil. Du kan slentre ned ad de hyggelige gader med små farverige huse, handle i de lokale butikker eller tage ud at spise på de mange forskellige restauranter. Sæt dig på en cafe eller juicebar og indånd atmosfæren og livet på øen.

Øens størrelse betyder, at der er flere hoteller at vælge imellem og priserne er næsten den halve af, hvad det koster at bo på de andre øer. Der er stadig de samme udflugtsmuligheder, som på de små øer – men fordi udbuddet er større, så er de organiserede ture billigere.

Maafushi er en muslimsk ø, så når du skal væk fra strandene og ind at opleve det lokale liv, så vil det være respektfuldt at tage en t-shirt eller en sommerkjole, hvor skuldre og knæet er dækket, over hovedet.

Hvad kan man lave på Maafushi

  • Tag på oplevelse i det lokale liv og traditioner
  • Snorkling i det smukke klare vand og farvestrålende fisk, kæmpe skildpadder, hvalhajer og koraler
  • Man kan booke en dagstur i en speedbåd, hvor man sejler ud på nogle af de små paradis-øer. Du kan enten blive der en dag eller få en overnatning på en lille atol omgivet af det krystalklare turkise vand og hvide sandstrande
  • Tag på delfin-safari og nyd synet af de smukke majestætiske dyr, der leger i vandet
  • Maldiverne er et af verdens fineste steder at smide fiskesnøren. Her er der mulighed for at få både små og store fisk krogen. Organiseret grupper for fiskeri og natfiskeri
  • Vandsport

Arena Beach hotel

Et super lækkert og hyggeligt hotel, der ligger helt nede på standen. Det har fået rigtig gode anmeldelser. En fantastisk beliggenhed med privat stand og lagune med krystalklart vand og hvidt sand.

Værelserne er elegant indrettet med gode materialer, aircondition og WIFI.

Der er en lækker pool med udsigt til den rolige turkise lagune.

Restauranten serverer aftensmaden under de skyggefulde træer på stranden.

Kaani Beach hotel

En solrig strandferie omgivet af kokospalmer og flere værelser med havudsigt og private altaner.

Alle værelserne har aircondition, minibar og WIFI.

Aftensmaden bliver serveret på tagterrassen med udsigt ud over det turkisfarvet vand eller byens pulserende liv.

Hotellet lægger op til musik og latter med en karaoke-bar. 

Kaani Village og Spa

Kombiner ferien på stranden med en sansefuld spaoplevelse og Maldivernes traditionelle healing-teknikker.

Kaani Village og Spa har egen lukket poolområde, restaurant og smagfulde værelser med aircondition, minibar og WIFI. Nogle af værelserne har direkte adgang til poolområdet.

Hotellet ligger i hjertet af øen med 2 minutters gang til Bikini Beach med høje skyggefulde palmer og det krystalklare vand.

Du kan gratis låne en lille motorcykel, så du kan komme rundt på øen på egen hånd. 

Rejseforslag

4 dage på Maafushi, hvor du oplever lokalbefolkningen og det pulserende liv med hoteller, et udbud af restauranter og udflugter til billige penge

4 dage på en atol omgivet af det klare turkisblå vand. Bo på et luksushotel med tid til ro og fordybelse