Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

REJSEBLOG

Koh Rong øerne

Det uberørte paradis er fundet

Hvidt sand, palmer og klart vand i turkise nuancer så langt øjet rækker og muligheden for at opleve uspolerede små strande, hvor du kan have drømmen for dig selv. 

De smukke strande kan tage pusten fra selv den mest rutineret rejsende. Sandet er fint hvidt og havet lyser klart i de smukkeste nuancer af turkis. Strandende er meget børnevenlige og næsten ikke påvirket af høj- og lavvande. Med snorkel og maske kan du opleve farverige koraler og fisk i det klare vand. 

Øen er meget stille og fredelig. Den ligger langt fra de turistede områder. Hotellerne og de lokale restauranter ligger spredt rundt på øen og giver plads til naturen og det rige dyreliv med aber og eksotiske fugle. Det giver en fuldkommen paradisfølelse.

"Jeg blevet MEGET positiv over disse øer, helt klart noget af det bedst som er i østen, efter min mening en skjult perle", fortæller Ricko.

Tag på opdagelse - du vil ikke fortyde det

Hvis du lejer en scooter, så kan let komme rundt via øens grusveje. På bagsiden af øen ligger Sok San Beach Resort – en perle. Her oplever du både en lille lokal landsby og en hvid bounty-strand så langt øjet rækker med palmer der vokser helt ned til vandkanten, bungalows og ingen mennesker – det er som at hive sig selv væk fra omverden.

Eventyret kan også bringe dig ud til små uberørte sandstande, hvor du har paradiset helt for dig selv. 

Hvis gerne vil opleve de smukke strande og det krystalklare vand samtidig med, at du er i gåafstand til du til beachbarer, restauranter og hoteller, så kan du tage båden over til naboøen Koh Rong Sam Long. Her møder du en 4 kilometer lang hvid sandstrand, hvor du kan nyde en iskold øl i vandkanten og blive imponeret over den smukke solnedgang. Når du ankommer til stranden vil du blive fragtet ud til dit hotel på en af de små lokale træbåde.

Begge øer er virkelig et paradis. Et ganske unikt sted - perfekt destination for kunder der rejser med Unique Travel!