Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

Alt det bedste fra Zanzibar

På denne tur kommer I til at bo i hjertet af den historiske Stone Town. Fra hotellet træder I direkte ud i de smalle gader og er en del af det pulserende liv.

I den nordlige del af Zanzibar kommer i til at bo på det smukke beach resort helt ned til en smuk privat bountystrand. Resortet ligger 10 minutters kørsel fra Nungwi, med de betagende postkort-strande og det pulserende turistliv.

Længere nede på østkysten ligger et lille familieejet paradis helt nede ved vandkanten. De gør meget ud af, at I får muligheden for at leve jer ind i naturens rytmer og den spændende swahili kultur.

Vi sørger for transfer mellem hotellerne.

I hjertet af Stone Town, 2 nætter

Fra hotel Maru Maru træder I direkte ud i Stone Towns smalle gader. Hotellet ligger helt centralt. Fra tagterrassen er der den mest fantastiske udsigt ud over Stone Towns hustage og ude i horisonten skinner det azurblå hav.

Den store tagterrasse er hotellets samlingspunkt. Her kan I blive kølet ned i poolen og bestille en kold drink eller en opkvikkende kop kaffe med friskbagt kage. Om aftenen serveres maden ved de små borde, mens solen går ned over hustagene. Den lækre mad er ligesom Stone Town en interessant kombination af swahili, kontinental, italiensk, kinesisk og indisk, som er deres signatur.

Når I træder ind ad den massive trædør med de smukke udskæringer, kommer I ind til et orientalsk inspireret lyst univers kombineret med havets azurblå farve. I midten af hotellet ligger en atriumgård med et lille springvand og svalegange hele vejen rundt.

Værelserne er lyse og åbne. De store himmelsenge sørger for, at myggene ikke bider om natten.

En af de smukkeste strande på Zanzibar, 5 nætter

Warere Beach Resort ligger i den nordlige del af Zanzibar – strandene i dette område er blandt de smukkeste på øen. Det familieejede resort ligger lidt udenfor Nungwi omgivet af natur og enkelte resorts. 

Det tager kun 10 minutter at køre ind til den kendte strand i Nungwi og blive en del af det pulserende liv med små butikker og markeder. Det er nemt at tage en taxa eller blive kørt ind til byen. Tag på stranden en dag eller nyd en solnedgang på en af de mange restauranter, der serverer aftensmaden på terrasser, der er bygget på pæle ude i vandet.

Resortets have er omdannet til en frodig park med træer, buske og små stier, der fører ned til den private strand. På den ene side af stranden danner en række klipper scenen for et helt unikt paradis. Selvom resortet kun ligger 10 minutter fra Nungwi, er stranden stadig påvirket af høj- og lavvande. Ved lavvande kan I blive kølet af i poolen, som ligger helt nede ved vandkanten.

Husene er bygget, så de alle vender ud mod haven og havet kan skimtes mellem havens mange træer. 3 af husene ligger på en række klipper helt ned til vandkanten.

Værelserne udnytter vindenergien i nogle specialbyggede airconditions. Alle døre og vinduer har myggenet, så I kan sove med åbne vinduer og få havets lyde helt ind på værelset, ønsker man en alm. A/C har værelserne også dette. Værelserne er store og lyse med himmelsenge. 

Restauranten serverer lækker swahili-inspireret mad lavet af lokale produkter.

Ejerne går meget op i miljø og at støtte de lokale. De er begge aktive indenfor politik og miljøorganisationer. De er kendt for at støtte øens håndværksmæssige talenter.

Bo i paradiset, 5 nætter

På østkysten, ud til den lille Chwaka bugt, ligger det privatejede Sunset Michamvi Resort helt ned til vandkanten.

Ejerne gør en ære i at give gæsterne en personlig oplevelse af stranden og kulturen. Morgenmaden og frokosten bliver serveret på terrassen helt ned til det azurblå vand. I den autentiske strandbar serveres kolde drinks og om eftermiddagen hjemmebagt kage. Om aftenen bliver maden serveret forskellige steder. Mellem træerne, ved poolen, ved et bål på stranden eller med kulturel underholdning.

Poolen ligger helt nede ved det hvide sand. Ved lavvande trækker vandet sig langt ud og i stedet bruges poolen til at blive kølet ned, mens man ligger ved stranden. Ved højvande ligger vandet helt op til strandbaren og træerne vælter næsten ned i det smukke vand. 

100m fra hotellet ligger en rigtig fed beachbar, hvor I kan gå ned og nyde en drink eller kold øl. Om aftenen kan I få lidt lækkert at spise, mens solen går ned og musikken blander sig med naturens lyde. Farverne og lydende ændrer sig, mens natten falder på.

Værelserne er store, lyse og luftige. På grund af størrelsen er værelserne egnet til børnefamilier. Alle sengene er med myggenet. Værelserne nede ved jorden har sin egen lille forhave, mens værelserne på første sal har sin egen balkon.

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.