Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

Fihalhohi Island Resort

Fihalhohi Island Resort er et 3-stjernet, prisvenligt familieresort med fantastiske, lange og kridhvide strande omringet af krystalklart vand. Omgivelserne er frodige, og personalet på resortet hjælper gerne med spændende udflugter!

Resortet er 3-stjernet, og de fleste værelser giver mulighed for 2 ekstra opredninger. Generelt er standarden på resortet ganske udmærket.

Stranden er til gengæld meget mere end ganske udmærket. På Fihalhohi Island Resort finder I nemlig vaskeægte bounty-strande! Med det blødeste, kridhvide vand, hvor det krystalklare og turkisblå hav, stille slår små bøger langs kysten. Strandende er brede, og der er lavvande - altså det perfekte sted for børnefamilier!

...og for familen der gerne vil udforske den farverige verden under vandet, er der rig mulighed for masser af snorkling og dykning. Resortets personale hjælper jer hellere end gerne med at finde de ALLERbedste steder at udforske undervandslivet.

Resortet er gearet til familier, og de har MASSER af aktiviteter og ture at tilbyde. Der er vandsportsaktiviteter i flere afskygninger f.eks. fiskning, dykning og snorkling.

I kan også tage på en tur til en maldivisk fiskerlandsby, der ligger omkring 8km væk fra øen, hvis I ønsker at få lidt lokalkultur ind under huden også, og ikke blot vil skrue helt ned for tempoet og nyde de skønne omgivelser.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.