Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Reethi Faru - et paradis omgivet af det krystalklare vand

Reethi Faru Resortet ligger på en lille privat atol ude midt i det Indiske Ocean. Hvide sandstrande, palmer og tropisk skov omgivet af azurblå laguner og krystalklart vand fyldt med koraler, manta rays og skildpadder.

Et award winning bio-luxury escape midt i det Indiske Ocean. 

Bo med den smukkeste panoramaudsigt

Husene ligger smukt placeret rundt om på øen. Alt efter ønske er der forskellige muligheder. I kan vælge at bo i haven med udgang til de skyggefulde tropiske skov, ved stranden med det bløde sand og udsigten til det azurblå vand eller i huse bygget på stolper ude i den krystalklare blå lagune.

Udsigt til palmer og strand

Alle husene er i super lækker kvalitet og bygget i naturlige materialer. De lyse rum har store panoramavinduer, der lukker lyset og den smukke natur ind i den store komfortable dobbeltseng.

Hvert hus har en lille skyggefuld veranda med borde og stole, så I kan trække jer tilbage og nyde paradiset.

Badeværelserne er smukt indrettede - nogen af husene tilbyder endda den ekstravagance med en privat udendørsbruser eller en privat spa.

Omgivet af Det Indiske Ocean

Water villaerne er bygget på stolper ude i den azurblå lagune. Store glasdøre lukker havets og himmels blå farver ind i soveværelset. Panoramaudsigten ud over det Indiske Ocean kan nydes fra den komfortable dobbeltseng.

Badeværelset er lyst og moderne.

Fra den private soldæk med liggestole er der direkte adgang til det varme vand i lagunen.

Velsmagende mad fra forskellige verdensdele

Reethi Faru Resortet tilbyder et stort udvalg af restauranter med velsmagende mad fra forskellige verdensdele.

Der er mulighed for at sidde på stranden og spise middag under den store stjernehimmel i skæret fra et stemningsfuld bål eller i smukke stråtækte hytter med udsigt til det azurblå vand og åben himmel. 

Barene og palmehytterne ligger placeret på øens højdepunkter og det er muligt at nyde panoramaudsigten med en kold øl i hånden eller en friskpresset juice af tropiske frugter.

Fantastiske aktiviteter

Det kridhvide bløde sand, palmerne og varme azurblå vand indbyder til afslapning på liggestolene. Her kan I finde ro og nyde noget af det bedste, som naturen har at byde på. 

Lej en paddleboard og flyd lydløst ud over krystalklare vand eller oplev den eksotiske verden under havoverfladen med snorkel og svømmefødder.

Spacenteret byder på traditionelle behandlinger og absolut velvære i verdensklasse.

Vil I have mere action, så kan I komme med ud at dykke efter manta rays og skildpadder eller få adrenalinet op med de fartglade aktiverer.

Der er flere udflugter til naboøerne, hvor I kan opleve, hvordan de lokale arbejder og lever.

Reethi Faru har en grøn og økologisk tilgang

Resortet har forskellige projekter, hvor de gør en forskel i forbindelse med at beskytte og opretholde naturens ressourcer.

De har bygget et koralrev, Reethi garden, hvor de hjælper koralerne med at få de bedste betingelser.

De er med til at beskytte og undersøge manta rays og skildpadder - store dyr, der lever lige ud for kysten og nemt kan studeres med snorkel eller dykkerudstyr. 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.