Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Hanoi, Halong Bay & Hoi An

Jeres rejse starter I Vietnams hovedstad, Hanoi - og her kan man godt blive ramt af lidt af et kulturchok, så snart man forlader lufthavnen. Byen er utrolig på mange måder, og Hanoi er virkelig et MUST SEE, når man besøger Vietnam.

Her får man virkelig ”smidt” kulturen lige i skødet, så snart man ankommer, og byens autenticitet er virkelig til at tage og føle på. Det er en helt fantastisk og utrolig, og på flere måder også overvældende, oplevelse at tage på opdagelse i den travle, kulturrige, historierige og kaotiske storby.

Det er en oplevelse i sig selv blot at tage på gåtur i byens mange små, snoede gader og stræder, kigge på de mange boder og butikker – og selvfølgelig smage på den fantastiske streetfood, der også gemmer sig overalt i byen.

I må heller ikke gå glip af Hanois ”temagader”. I finder blandt andet en gade kun med tøj, én med sko, én med restauranter, én med souvenirs osv.... Her er det virkelig spændende at gå på opdagelse!

Efter nogle dage i Hanois travle gader bliver skyskrabere, travle gader og mange mennesker byttet ud med noget af Vietnams mest utrolige natur, når I skal besøge ét af verdens 7 vidundere – nemlig Halong Bay og bugtens smukke kalkstensklipper.

Her skal I på et 2-dages cruise på det klare vand i en stor træbåd, der sejler jer gennem de mange kalkstensklipper. Især solnedgangen fra skibets dæk er en kæmpe oplevelse, når de sidste lysstråler forsvinder bag de utrolige kalkstensklipper!

I Hoi An skal I dase og skrue helt ned for tempoet - smid skoene, hop i badetøjet og læg jer godt til rette på solstolen på én af de skønne strande!

Hoi An er uden tvivl en af de (hvis ikke den) hyggeligste byer i Vietnam - med sine gule kolonistils-huse, små gader, masser af skræddere og en lækker strand. Gå nogle rolige ture gennem de mange små gader og tag på opdagelse i de spændende butikker og i den lækre lokale mad.

Vi kan også anbefale at tage på tur i den gamle bydel, der er helt spærret af for køretøjer. Her finder I en helt speciel ro! Sæt jer ved en af de små restauranter ved floden og nyd noget at drikke eller spise. Det er virkelig en oplevelse, man ikke skal være foruden!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Vietnam

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.