Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BADEFERIE

Ubud, Nusa Penida & Nusa Lembongan

Jeres 15 dages rejse starter i Bali's hjerte Ubud, omgivet af grøn og frodig natur og med de smukke grønne risterrasser. Her er der et hav af udflugtsmuligheder, og snyd ikke jer selv for en cykeltur i den smukke natur - hvis der er en udflugt vi ISÆR skal anbefale, så vil det være denne - se mere her! Det er en fantastisk måde at udforske lokalområdet - og her er rigeligt at tage billeder af. 

Hjemme på hotellet kan man hoppe i den svalende pool. Eller gå på opdagelse i byens mange gader, hvor I vil støde på en gæstfri lokalbefolkning og et hav af kulturelle tilbud som gallerier og museer. I kan også tage med på det lokale marked, og lære mere om Balis kulinariske historie og det indonesiske køkken generelt - og forsøge jer med at lave jeres egen version. Eller se alle vores Bali udflugter og bliv inspireret - HER.

Nusa Penida er den største af de tre Nusa-øer, og huser nogle af de vigtigste templer for de balinesiske hinduer. Dette betyder mange lokale besøgende hver dag, og det er et fantastisk sted, at få et unikt indblik i de lokales kultur!

Nusa Penida er generelt meget rolig, og der er ikke mange turister der har fundet vejen derud endnu - hvorfor der også er masser af uberørt natur og mennesketomme strande at udforske! Den perfekte måde at udforske øen på, er at leje en scooter og køre rundt selv. Her kan man nemt finde steder, hvor det føles som om man er de eneste, der befinder sig på øen!

Nusa-øerne er en del mindre turistet end Bali, og er et godt sted at søge hen hvis man ønsker det mere autentiske og rolige.

Sidste stop er på Nusa Lembongan, en fredelig tropeø, med en meget afslappet atmosfære. Nusa Lembongan ligger kun 15 minutters sejlads fra Nusa Penida. Omgivelserne på Nusa Lembongan er meget smukke. Øen er omgivet af store klipper hvor bølgerne slå ind over, det er et fantastisk syn. Derudover kan vi varmt anbefale at leje en scooter og køre rundt på opdagelse, eller man kan snorkle blandt de farverige fisk, og nyde solnedgangen, når solen forsvinder ned ved siden af Balis største vulkan.

Om aftenen er der flere hyggelige lokale restauranter man kan besøge, og generelt er det rigtig hyggeligt at gå nogle ture i de lokale områder både om dagen og om aftenen.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.