Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

VIETNAM

Mekong Cruise fra Vietnam til Cambodia

Lad transporten blive en oplevelse, når turen går fra Saigon i Vietnam til Phnom Penh i Cambodia.

Oplev den fascinerende side af Mekong Deltaets natur og det daglige liv på floden. Mens I slapper af ombord på båden, kan I nyde synet af de farverige flydende markeder, hvor lokale handler med hinanden, og få en smagsprøve af de eksotiske frugter. Deltaet er et af Vietnams tættest befolkede områder. Markederne i området bugner af friske fisk, grøntsager og frugter i alle afskygninger.

Dagsprogram

Dag 1:

Efter morgenmaden på jeres hotel i Saigon bliver I hentet og kørt til havnefronten. Ved middagstid går I ombord på det smukke træskib, der skal sejle jer op ad den mægtige Mekong flod, mod Cambodia. Efter en forfriskende velkomstdrink bliver I vist rundt på skibet og indlogeret i jeres hyggelige kahytter.

Når frokosten efterfølgende serveres, sker det samtidig med, at træskibet langsomt forlader havnen og sætter kurs mod Cambodia. Læn jer tilbage og nyd udsigten med de fantastiske naturlige kulisser og det daglige liv på den mægtige Mekong flod.

Hen på eftermiddagen ankommer I til den afslappede by Sa Dec, hvor I skal på en spændende rundtur i byen. Der vil være tid til at besøge det travle, frodige og farverige lokalmarked, en nærtliggende blomsterbys smukke plantager og byens autentiske seværdigheder og bygninger.

Efter en begivenheds- og indtryksrig eftermiddag i den spændende landsby går turen tilbage til Mekong Eyes Explorer, hvor der bliver serveret en lækker middag. Middagen nydes i selskab med den smukke solnedgang over Mekongdeltaets betagende omgivelser. Der lægges anker for natten et roligt sted.

Måltider: Frokost og aftensmad.

Dag 2:

Der bliver serveret morgenmad på bådens øverste dæk, hvor I kan nyde den skønne udsigt og den rolige morgen. Båden er til morgen ankommet I Cao Lanh, hvor I skal besøge Tan Thuang Dong Islet.

Området er lokalt kendt for deres frodige plantager fyldt med mangoer, longans og ambarellaer, men der er ikke mange turister, der endnu har fundet herud, og oplevelsen af området er derfor helt unik og autentisk.

Båden sejler stille ned langs den smukke Cho Vam Kanal. I bliver inviteret til et Sunset Cocktail Party på soldækket, hvorfra I kan nyde en af de mest enestående udsigter, Mekong Floden har at byde på – solnedgang over de naturskønne omgivelser.

Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 3:

Efter morgenmaden slutter jeres tur med Mekong Eyes Explorer for denne gang. Herfra bliver I transporteret i speedbåd, gennem cambodianske pargoder og et flod-fyldt landskab, til Phnom Penh.

En engelsktalende guide fra Mekong Eyes Explorer følger med jer til den Cambodianske grænse for at hjælpe jer med visa, ved ankomst til landet – og for at fortælle jer om lokalområdet undervejs på turen.

I ankommer til jeres hotel i Phnom Penh omkring middagstid.

Måltider: Morgenmad.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.