Menu
Forside

Rejsetilbehør

Køb billigt rejsetilbehør her i vores webshop. Med afsæt i vores egne erfaringer, har vi samlet en række ting som vi mener er uundværlige på rejser!

>> UDSALG: Vandtæt pose - 25 Liter

- Til HELE familiens mobiltelefoner, kameraer, Ipad mv.
 
Superlet, super nem og super praktisk vandtæt pose. Kanten rulles let ned til den ønskede størrelse og spændet klipses sammen, så den holder rulningen sammen. Der dannes luft i posen som både gør, at posen kan flyde på vandet, og samtidig beskytter indholdet lidt mod stød. Når posen ikke er i brug fylder eller vejer den ingenting.
"Vandtætte poser er én af de ting vi altid har med på vores egne rejser".

Kapacitet: 25 Liter.
Vægt 190 g.
Farve: Grøn

Farver
Vores pris: 100.00 DKK
Tilføj til kurv

>> UDSALG: 2 sæt Ørepropper (lyddæmpende)

Lyddæmpende ørepropper kan være jeres bedste investering i mange tilfælde. I flyet hvor man gerne vil have en lur, men naboen snorker eller snakker. I junglen hvor naturens lyde kan være charmerende men også højlydte, i det bumlende tog hvor en dør står og klapper op og i eller måske den lokale bus hvor de som underholdning har valgt at sætte den thailandske udgave af Linie 3 på - på max volume. Der kan være mange situationer hvor disse små ørepropper er øregangenes redning. 

Ørepropperne er lavet af blødt skum, som rulles sammen, stikkes ind i øret og derefter udvider sig så det tilpasses øregangen og slutter tæt.  

Fås i øjeblikket i farven: Gul

 

Farver
Vores pris: 10.00 DKK
Tilføj til kurv

>> UDSALG: Lagenpose

Let og praktisk lagenpose, i polyester med lynlås i siderne og rum til hovedpuden.

Lagenposen har flere funktioner. Den hjælper med at holde soveposen ren og forlænger derfor soveposens levetid.
Men den kan også bruges som "dit eget sengetøj", f.eks. ved lån af sovepose på udflugter, men er generalt velegnet til rejsebrug hvor man ikke altid bruger sovepose, eller  hvor man gerne vil sove i sit eget velkendte sengetøj. Kan også bruges som lagen på stranden.

Lynlåspung medfølger, for praktisk opbevaring.

Måler: 210 cm x 70 cm. (11 cm x 16 cm sammenfoldet)
Farve: Grå

Farver
Vores pris: 80.00 DKK
Tilføj til kurv

>> UDSALG: Håndsprit, Alcogel 85

Skal ALTID med rejsen. Bakterier på hænderne kan ikke undgås. Man kigger på spændende souvenirs, man trykker hånd med en lokal, man kører med tog eller skytrain, man betaler med kontanter - alt sammen noget der hører til at være på rejse. Med god håndhygiejne undgår man at bakterier bliver et problem.

Vi har altid en håndsprit i hver rygsæk, så man let kan komme til den og hurtigt smøre lidt alco-gel ud mellem hænderne på steder hvor håndvask ikke lige er muligt - og ALTID før et måltid.

Kan bruges af både børn og voksne. 

Fås i lille praktisk plastikflaske, 75 ml. 

Størrelse
Vores pris: 20.00 DKK
Tilføj til kurv

>> UDSALG: Rejseflasker, sæt med 8 dele

Undgå at rende ind i problemer i lufthavnen, med dette smarte sæt af  rejseflasker - alle under de tilladte 100 ml. væske som må tages med i håndbagagen og i tilhørende plastikpose, som det skal fremvises i ved sikkerhedskontrollen. Der er tænkt på det hele.

Sættet betår af 8 dele:

2 flasker a' 100 ml. med skruelåg, 2 flasker a' 50 ml. én med skruelåg og en med parfumespray, 2 små runde beholdere, til eks. ansigtscreme.

Derudover medfølger en praktisk spartel og en lille tragt. Alle beholdere er gennemsigtige og kan anvendes igen og igen.

Størrelse
Vores pris: 50.00 DKK
Tilføj til kurv

Din kurv: ( varer)

SubTotal:
Moms:
Levering:
Total: