Menu
Forside/Rejsemål/Vietnam

Rejser til Vietnam & Rundrejser til Vietnam - Oplev det hele

Vietnam er det mest fantastiske land! Fra nord til syd mærker man Vietnams særlige aura, og på en rejse til Vietnam vil man opleve den smukkeste natur, Halong Bay, frodige skove, endeløse rismarker, et utal af scootere, et yderst imødekommende folkefærd, lækker mad, smukke strande og masser af liv, dufte og farver.   

   -Og så har vi endnu ikke nævnt...at det er billigt at rejse i Vietnam! 


Lad jer inspirerer af vores mange ture og udflugter:

Ture og udflugter i Vietnam

Rejseforslag:

Hoi An, Saigon og badeferie på Phu Qouc

16 dage i Vietnam, kan sagtens give jer et indtryk af landet, og på denne rejse får I både besøgt byen Hoi An, omtalt som Vietnams hyggeligste by med noget for enhver smag.

Gaderne med de farverige huse, fiskerihavnen, de lækre strande, den gode mad, og ikke mindst muligheden for legende let at få skræddersyet tøj til meget billige penge er alt sammen med til at gøre oplevelsen af Hoi An uforglemmelig. Hvor man i Hoi An oplever Vietnams idyl, så giver byen Saigon/Ho Chi Minh City jer nok et mere barsk indtryk af Vietnams knapt så idyliske historie, men en historie der er uundgåelig, og som man bør "lade sig fortælle" når man besøger byen.

Tag også en tur ud til de berømte Cu Chi Tunnels, og/eller en 1 dags tur til det smukke Mekong Delta. Ingen ferie uden lidt badeferie - så på denne rejse til Vietnam, slutter I af med 5 skønne bade-dage på øen Phu Qouc, med plads til afslapning, solbadning, snorkling og en omgang massage på de smukke strande.

Kommer man en dag alligevel op af solsengen, så und jer selv at besøge nogle af de lokale markeder eller en tur i jeep gennem junglen.  

Pris pr. person fra kun: 9.990,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur fra København til Ho Chi Minh City
 • Fly til Danang, transport til Hoi An og hele 4 dage i den skønne by
 • Fly tilbage til Ho Chi Minh City
 • Afhentning i lufthavnen og 4 overnatninger på hotel i HCMC
 • Fly tur/retur fra HCMC til øen Phu Qouc og 5 overnatninger på hyggeligt og helt nyt resort. 
Rejseforslag:

Hoi An, Dalat, Saigon og badeferie på Phu Qouc

19 dages rejse til Vietnam. Rejsen starter i - Asien's måske hyggeligste by - Hoi An. I flyver til Ho Chi Minh City og derfra videre til den hyggelige by med små gader, farverige huse, skønne strande, fiskerihavn, lækker mad og masser af gode billige skræddere fra står på spring for at tage dine mål og opfylde dine tøj-ønsker.

Herfra går rejsen videre med fly til højlandet Dalat, frodigt og smukt, og vietnamesernes foretrukne sted at holde bryllupsferie. Både i og omkring byen er der masser af spændende lokale seværdigheder, og man er selv herre over "hvor lokale" seværdigheder man ønsker at se.

Byen Saigon/Ho Chi Minh City er Vietnams storby. På én måde moderne, og alligevel slet ikke. Her ynder de at fortælle om landets historie, barsk og direkte, men virkelig. En historie som man bør "lade sig fortælle" når man besøger byen. Tag også en tur ud til de berømte Cu Chi Tunnels, og/eller en 1 dags tur til det smukke Mekong Delta.

Jeres rejse til Vietnam sluttes selvfølgelig af i bedste afslapper-stil med badeferie på øen Phu Qouc, med 5 skønne dage i solen og varmen ved de lavvandede strande. Kommer man en dag alligevel op af solsenge, så und jer selv at besøge nogle af de lokale markeder eller en tur i jeep gennem junglen.

Pris pr. person fra kun: 10.975,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur fra København til Ho Chi Minh City
 • Fly til Danang, transport til Hoi An og hele 4 dage i den skønne by
 • Fly videre til Dalat og 3 overnatninger i højlandet
 • Fly fra Dalat til Ho Chi Minh City, afhentning i lufthavnen og 4 overnatninger på hotel i HCMC.
 • Fly fra HCMC til øen Phu Qouc og 5 overnatninger på hyggeligt og helt nyt resort.
Rejseforslag:

Enestående rejse, inkl. Mekong Deltaet
(Hoi An, Saigon, Mekong Deltaet og Phu Qouc)

Disse 19 dage bliver enestående! I starter jeres rejse til Vietnam i den populære, hyggelige og afslappede by Hoi An, hvor strandene er lækre, maden er god, caféerne er små og intense, og en gåtur igennem de farverige gader og forbi fiskerihavnen vidner om en autentisk stemning.

Hoi An er også skræddernes by, så vil man have skræddersyet tøj til billige penge er dette stedet! Her kunne man sagtens tilbringe flere dage, men turen tager jer alligevel videre til Saigon/Ho Chi Minh City, der om noget sted kan fortælle og vidne noget om landets historie.

Fra Ho Chi Minh City går turen videre mod det fantastiske Mekong Delta, hvor I kommer på en 4 dags tur, der både indeholder overnatning på smuk træbåd, i fantastiske omgivelser, besøg på lokale markeder og et indblik i livet i Deltaet.

Denne 4 dags tur slutter på øen Phu Qouc - hvor I skal tilbringe 5 afslappede dage med at nyde solsengene og de børnevenlige strande. Stedet er dog ikke turistet, og ø-stemningen hersker stadig. I sandhed et skønt sted.  

Pris pr. person fra kun: 13.280,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur fra København til Hoh Chi Minh City
 • Fly videre til Danang, transfer derfra til Hoi An og hele 4 dage i Hoi An.
 • Fly tilbage til Ho Chi Minh City, afhentning i lufthavnen og 4 overnatninger i byen.
 • 4 dages tur på Mekong Deltaet inkl. engelsktalende guide, måltider og ture.
 • 5 overnatninger på øen Phu Qouc, på hyggeligt og helt nyt resort.
 • Fly retur til Ho hi Minh City er selvfølgelig også inkluderet. 
Rejseforslag:

Vietnams højdepunkter
(Hanoi, Halong Bay, Hoi An, Dalat, Saigon og Phu Qouc)

En 23 dages rejse til Vietnam som I sent vil glemme, hvor I bliver præsenteret for alt det bedste landet har at byde på. Fra Hanoi i nord, til et af de 7 vidundere i verden - Halong Bay - som opleves fra et af de smukke drageskibe. Videre til skræddernes by - det hyggelige Hoi An, der også byder på smukke strande og et charmerende roligt byliv, til det smukke og frodige højland Dalat - vietnamesernes foretrukne sted til bryllupsrejser - og så til Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam, hvor det både er skræmmende, men også en kæmpe oplevelse at besøge de mange krigsmuseer og de berømte Cu Chi Tunnels. Et must hvis du vælger at rejse til Vietnam.

Ferien sluttes af med nogle afslappende sol- og badedage på øen Phu Qouc, hvor der er tid til at nyde den afslappende stemning ved de lavvandede strande, solen og varmen, evt. kombineret med en dag ved et af de polulære lokale markeder. Denne rejse bliver i sandhed en fantastisk oplevelse, som vil gøre indtryk! 

Pris pr. person fra kun: 13.280,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly fra København til Hanoi
 • Blød-Landings-Pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel i Hanoi.
 • 2 dages cruise på Halong Bay (inkl. fuld forplejning)
 • Fly fra Hanoi til Danang og transport til Hoi An, 5 overnatninger i Hoi An
 • Fly fra Danang til Dalat og 3 overnatninger i højlandet.
 • Fly fra Dalat til Ho Chi Minh City, afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger i HCMC.
 • Fly fra HCMC til Phu Qouc (t/r) og hele 5 overnatninger på hyggeligt og helt nyt resort.
 • Flyrejsen hjem mod Danmark afgår ved rejsens slutningen fra Ho Chi Minh City, og er selvfølgelig også inkluderet.
Rejseforslag:

Ho Chi Minh, Hoi An, Hanoi og eksklusivt cruise i Halong Bay

En rejse med lidt for enhver smag og med mulighed for at opleve nogle af de bedste steder i Vietnam. I starter rejsen til Vietnam i storbyen Ho Chi Minh/Saigon hvor der er masser af historie og seværdigheder at kaste sig over. Tag f.eks. en dag til Mekong Deltaet og gå ikke glip af en udflugt til Cu Chi Tunnels. I flyver videre nordpå, og tilbringer herefter 5 skønne badeferie-dage i én af østens hyggeligste byer Hoi An. Gode strande, hyggelige små gade, billige skræddere og lækker mad. Med fly tager I videre til hektiske og meget charmerende Hanoi med sine små gader der konstant er fyldt op med mennesker og scootere. Det er i sandhed en by man oplever! Og så sluttes ferien af med et skønt og afslappende cruise i smukke Halong Bay (et af verdens 7 vidundere) hvor der bliver kræset om jer - ikke mindst med maden der serveres! Halong Bay er en oplevelse man ikke må snyde sig selv for, og hvorfor ikke opleve den smukke natur, fra en smuk båd!

Pris pr. person fra kun: 10.000,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly fra København til Ho Chi Minh
 • Blød-Landings-Pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel midt i byen.
 • Fly fra Ho Chi Minh til Da Nang, og 5 overnatninger på et rigtig lækkert hotel i Hoi An.
 • Fly videre til Hanoi, blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen, transfer og 3 overnatninger i Hanoi. 
 • 2 dage/1 nat cruise på Halong Bay (inkl. fuld forplejning) med Image Halog Cruise's pragtfulde dragebåd.
 • Fly retur til Ho Chi Minh City inden hjemrejsen til København er selvfølgelig også inkluderet.
Rejseforslag:

Hanoi, Halong Bay, Hoi An, Saigon og badeferie på øen Phu Qouc

Vælger man at rejse til Vietnam, vil man gerne have masser af oplevelser og til en god pris! På denne rejse til Vietnam får I hele 3 skønne uger i landet. En rejse der tager jer til spændende og hektiske Hanoi, smukke og fredelige Halong Bay, med nattog til Hue og 3 skønne dage i Vietnams (måske) skønneste by Hoi An. Herfra går turen videre med fly til Saigon/Ho Chi Minh City - et besøg man ikke må være foruden når rejsen går til Vietnam. Her kommer man tæt på landets historie, spændende, grufuld og ærlig. Gå ikke glip af de mange historiske steder, bl.a Cu Chi Tunnels. Rejsen afsluttes med skøn badeferie på øen Phu Qouc, kendt for sin afslappede stemning og børnevenlige strande. Her er der tid til at fordøje de mange indtryk som Vietnam vil give dig, og nyde solen, varmen og de skønne strande. 

Pris pr. person fra kun: 11.980,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly fra København til Hanoi
 • Blød-Landings-Pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel midt i Hanoi.
 • 2 dages cruise på Halong Bay (inkl. fuld forplejning),
 • Nattog til Hue og 1 overnatning her
 • 3 overnatninger i Hoi An
 • Fly til Ho Chi Minh City, afhentning i lufthavnen og 4 overnatninger på hotel i HCMC.
 • Fly fra HCMC til øen Phu Qouc og 5 overnatninger på hyggeligt og helt nyt resort. Fly retur til HCMC inden hjemrejsen til København er selvfølgelig også inkluderet.
Rejseforslag:

Hanoi, Halong Bay, Hue, Hoi An, Saigon og Phan Thiet

Her er dømt ubeskrivelig natur, spændende historie og badeferie direkte ved stranden. Denne rundrejse i Vietnam varer 20 dage, og starter i den hektiske og charmerende by Hanoi. Herfra går turen til Halong Bay hvis smukke natur kan tage pusten fra de fleste, inden I bliver inddraget i landets historie - på godt og på ondt - både i Hue og i Ho Chi Minh City. Fra Ho Chi Minh City er der mulighed for at tage på spændende ture til det store Mekong Delta. Turen slår også vejen forbi skræddernes by Hoi An. Ferien sluttes af i Phan Thiet, på hotel beliggende direkte på stranden og med egen pool. Her kan I slappe helt af i solen og varmen, tag en dukkert og nyde endnu mere af den lækre vietnamesiske mad.  

Pris pr. person fra kun: 11.570,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Hanoi
 • Blød-Landings-Pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel midt i Hanoi.
 • 2 dages cruise på Halong Bay (inkl. fuld forplejning)
 • Tog til Hue og 1 overnatning her
 • 2 overnatninger i Hoi An,
 • Fly til Ho Chi Minh City,
 • Afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel i HCMC.
 • Transport til Phan Thiet og 5 afslappende dage på hotel på stranden.  
Rejseforslag:

Hanoi, Halong Bay, Sapa, Hoi An

På denne rundrejse i Vietnam, skal I opleve den nordlige del af Vietnam i 16 dage. Med start i Hanoi hvor det charmerende kaos af små gader, scootere, cykel-boder, lækker mad og alverdens andre ting venter jer. I tager turen til den smukke Hanlong Bay og et 2 dages cruise på et af de berømte drageskibe. Overvældet til vands, skal I overvældes til højlands. I Sapa er stilheden larmende og synet ned over risterasserne i forskellige niveauer malende smukt. Her tilbringer I et par dage, med én af overnatningerne som homestay. I tager nattoget tilbage til Hanoi inden I flyver til Hoi An hvor dase- og badeferie-delen skal afholdes. Hoi An er uden tvivl en af de (hvis ikke den) hyggeligste byer i Vietnam, med sine gule kolonistils-huse, små gader, masser af skræddere og en lækker strand. Her fortryder man ikke at være i flere dage, til både at fordøje rejsens øvrige indtryk, og til at forkæle krop og sjæl med afslapning. 

Pris pr. person fra kun: 10.900,- DKK* 


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Hanoi
 • Blød-Landings-Pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel midt i Hanoi.
 • 2 dages cruise på Halong Bay (inkl. fuld forplejning),
 • Nattog til Sapa, Homestay-udflugt (2 dage/1 nat) og 1 overnatninge yderligere i Sapa.
 • Nattog retur til Hanoi og fly til Danang.
 • Transfer til Hoi An og 5 overnatninger på hyggeligt hotel i byen.
 • Fly retur til Hanoi inden hjemrejse til DK er selvfølgelig også inkluderet.

 

Tillæg for 4 dages badeferie på Phu Qouc: 1.600,- DKK/person
(fly og overnatninger)

Rejseforslag:

Den helt store rundrejse i Vietnam!

(Hanoi, Halong Bay, Sapa, Hoi An, Ho Chi Minh City og øen Phu Qouc)

Den helt store rundrejse på hele 22 dage! Fra Hanoi i nord, Sapa i højlandet, til søs på Halong Bay med overnatning på drageskib, til vietnams hyggeligste by Hoi An, hvor der findes skræddere på hvert gadehjørne der blot venter på at tage dine mål og sy dit tøj. Imens de syr, kan man dase ved poolen eller den lækre strand.

I skal også til Ho Chi Minh City/Saigon hvor man næsten ikke kan undgå at få fortalt den barske historie om Vietnamkrigen og dens ofre, og snyd ikke dig selv for et besøg ved de kendte Cu Chi Tunnels. I kan også med fordel tage en heldagstur til det store Mekong Delta. Sidste del af rejsen tilbringes på den skønne ø Pho Qouc. Nogle afslappende sol- og badedage, hvor der er tid til at nyde den afslappende stemning ved de lavvandede strande, solen og varmen, evt. kombineret med en dag ved et af de polulære lokale markeder. Mættet af oplevelser, vil der være masser af rejsehistorier at fortælle når I kommer hjem fra denne rejse! 

Pris pr. person fra kun: 12.800,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly fra København til Hanoi
 • Blød-Landings-Pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel i Hanoi.
 • 2 dages cruise på Halong Bay (inkl. fuld forplejning)
 • Nattog til Sapa, Homestay-udflugt (2 dage/1 nat) og yderligere én overnatning i Sapa,
 • Fly fra Hanoi til Danang og transport til Hoi An, 3 overnatninger i Hoi An
 • Fly fra Danang til Ho Chi Minh City, afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger i byen. 
 • Fly fra HCMC til Phu Qouc (t/r) og hele 5 overnatninger på hyggeligt resort. Fly tilbage til HCMC er selvfølgelig også inkluderet, inden flyrejsen hjem mod Danmark der ved rejsens afslutning afgår fra Ho Chi Minh City.  
Rejseforslag:

6 dages tur til Hanoi og Halong Bay
(evt. som kombination til jeres rejse til Thailand)

Tag på en 6 dages rejse til Vietnam (nordlige), evt. i kombination med jeres rejse til Thailand. I vil opleve den ubeskrivelige stemning i Hanois små gader, fyldt med mennesker og scootere, gadeboder og så endnu flere scootere. Fantastisk god mad og billig shopping. Turen tager jer også på en 3 dages tur til det smukke Halong Bay på et af de flotteste drageskibe i egen kahyt og alle måltider inkluderet. I sandhed en fantastisk oplevelse, og et must på jeres rejse til Vietnam! 

Pris pr. person fra kun: 2.775,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Transfer til og fra lutfhavnen til centrum af Hanoi
 • 4 overnatninger på hotel midt i Hanoi
 • Paloma Cruise i 3 dage/2 nætter inkl. alle måltider og transport til og fra Halong Bay. 

 

* Der tages forbehold for prisændringer. Til prisen skal servicegebyr tillægges.