Forside/Rejsemål/Vietnam

Rejser til Vietnam & Rundrejser til Vietnam - Oplev det hele

Vietnam er det mest fantastiske land! Fra nord til syd mærker man Vietnams særlige aura, og på en rejse til Vietnam vil man opleve den smukkeste natur, Halong Bay, frodige skove, endeløse rismarker, et utal af scootere, et yderst imødekommende folkefærd, lækker mad, smukke strande og masser af liv, dufte og farver.   

   -Og så har vi endnu ikke nævnt...at det er billigt at rejse i Vietnam! 


Lad jer inspirerer af vores mange ture og udflugter:

Ture og udflugter i Vietnam

Rejseforslag:

Hoi An, Saigon og badeferie på Phu Qouc

16 dage i Vietnam, kan sagtens give jer et indtryk af landet, og på denne rejse får I både besøgt byen Hoi An, omtalt som Vietnams hyggeligste by med noget for enhver smag.

Gaderne med de farverige huse, fiskerihavnen, de lækre strande, den gode mad, og ikke mindst muligheden for legende let at få skræddersyet tøj til meget billige penge er alt sammen med til at gøre oplevelsen af Hoi An uforglemmelig. Hvor man i Hoi An oplever Vietnams idyl, så giver byen Saigon/Ho Chi Minh City jer nok et mere barsk indtryk af Vietnams knapt så idyliske historie, men en historie der er uundgåelig, og som man bør "lade sig fortælle" når man besøger byen.

Tag også en tur ud til de berømte Cu Chi Tunnels, og/eller en 1 dags tur til det smukke Mekong Delta. Ingen ferie uden lidt badeferie - så på denne rejse til Vietnam, slutter I af med 5 skønne bade-dage på øen Phu Qouc, med plads til afslapning, solbadning, snorkling og en omgang massage på de smukke strande.

Kommer man en dag alligevel op af solsengen, så und jer selv at besøge nogle af de lokale markeder eller en tur i jeep gennem junglen.  

Pris pr. person fra kun: 9.990,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur fra København til Ho Chi Minh City
 • Fly til Danang, transport til Hoi An og hele 4 dage i den skønne by
 • Fly tilbage til Ho Chi Minh City
 • Afhentning i lufthavnen og 4 overnatninger på hotel i HCMC
 • Fly tur/retur fra HCMC til øen Phu Qouc og 5 overnatninger på hyggeligt og helt nyt resort. 
Rejseforslag:

Hoi An, Dalat, Saigon og badeferie på Phu Qouc

19 dages rejse til Vietnam. Rejsen starter i - Asien's måske hyggeligste by - Hoi An. I flyver til Ho Chi Minh City og derfra videre til den hyggelige by med små gader, farverige huse, skønne strande, fiskerihavn, lækker mad og masser af gode billige skræddere fra står på spring for at at tage dine mål og opfylde dine tøj-ønsker.

Herfra går rejsen videre med fly til højlandet Dalat, frodigt og smukt, og vietnamesernes foretrukne sted at holde bryllupsferie. Både i og omkring byen er der masser af spændende lokale seværdigheder, og man er selv herre over "hvor lokale" seværdigheder man ønsker at se.

Byen Saigon/Ho Chi Minh City er Vietnams storby. På én måde moderne, og alligevel slet ikke. Her ynder de at fortælle om landets historie, barsk og direkte, men virkelig. En historie som man bør "lade sig fortælle" når man besøger byen. Tag også en tur ud til de berømte Cu Chi Tunnels, og/eller en 1 dags tur til det smukke Mekong Delta.

Jeres rejse til Vietnam sluttes selvfølgelig af i bedste afslapper-stil med badeferie på øen Phu Qouc, med 5 skønne dage i solen og varmen ved de lavvandede strande. Kommer man en dag alligevel op af solsenge, så und jer selv at besøge nogle af de lokale markeder eller en tur i jeep gennem junglen.

Pris pr. person fra kun: 10.975,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur fra København til Ho Chi Minh City
 • Fly til Danang, transport til Hoi An og hele 4 dage i den skønne by
 • Fly videre til Dalat og 3 overnatninger i højlandet
 • Fly fra Dalat til Ho Chi Minh City, afhentning i lufthavnen og 4 overnatninger på hotel i HCMC.
 • Fly fra HCMC til øen Phu Qouc og 5 overnatninger på hyggeligt og helt nyt resort.
Rejseforslag:

Enestående rejse, inkl. Mekong Deltaet
(Hoi An, Saigon, Mekong Deltaet og Phu Qouc)

Disse 19 dage bliver enestående! I starter jeres rejse til Vietnam i den populære, hyggelige og afslappede by Hoi An, hvor strandene er lækre, maden er god, caféerne er små og intense, og en gåtur igennem de farverige gader og og forbi fiskerihavnen vidner om en autentisk stemning.

Hoi An er også skræddernes by, så vil man have skræddersyet tøj til billige penge er dette stedet! Her kunne man sagtens tilbringe flere dage, men turen tager jer alligevel videre til Saigon/Ho Chi Minh City, der om noget sted kan fortælle og vidne noget om landets historie.

Fra Ho Chi Minh City går turen videre mod det fantastiske Mekong Delta, hvor I kommer på en 4 dags tur, der både indeholder overnatning på smuk træbåd, i fantastiske omgivelser, besøg på lokale markeder og et indblik i livet i Deltaet.

Denne 4 dags tur slutter på øen Phu Qouc - hvor I skal tilbringe 5 afslappede dage til at nyde solsengene og de børnevenlige strande. Stedet er dog ikke turistet, og ø-stemningen hersker stadig. I sandhed et skønt sted.  

Pris pr. person fra kun: 13.280,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur fra København til Hoh Chi Minh City
 • Fly videre til Danang, transfer derfra til Hoi An og hele 4 dage i Hoi An.
 • Fly tilbage til Ho Chi Minh City, afhentning i lufthavnen og 4 overnatninger i byen.
 • 4 dages tur på Mekong Deltaet inkl. engelsktalende guide, måltider og ture.
 • 5 overnatninger på øen Phu Qouc, på hyggeligt og helt nyt resort.
 • Fly retur til Ho hi Minh City er selvfølgelig også inkluderet. 
Rejseforslag:

Vietnams højdepunkter
(Hanoi, Halong Bay, Hoi An, Dalat, Saigon og Phu Qouc)

En 23 dages rejse til Vietnam som I sent vil glemme, hvor I bliver præsenteret for alt det bedste landet har at byde på. Fra Hanoi i nord, til et af de 7 vidundere i verden - Halong Bay - som opleves fra et af de smukke drageskibe. Videre til skræddernes by - den hyggelig Hoi An, der også byder på smukke strande og et charmerende roligt byliv, til det smukke og frodige højland Dalat - vietnamesernes foretrukne sted til bryllupsrejser - og så til Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam, hvor det både er skræmmende, men også en kæmpe oplevelse at besøge de mange krigsmuseer og de berømte Cu Chi Tunnels. Et must hvis du vælger at rejse til Vietnam.

Ferien sluttes af med nogle afslappende sol- og badedage på øen Phu Qouc, hvor der er tid til at nyde den afslappende stemning ved de lavvandede strande, solen og varmen, evt. kombineret med en dag ved et af de polulære lokale markeder. Denne rejse bliver i sandhed en fantastisk oplevelse, som vil gøre indtryk! 

Pris pr. person fra kun: 13.280,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly fra København til Hanoi
 • Blød-Landings-Pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel i Hanoi.
 • 2 dages cruise på Halong Bay (inkl. fuld forplejning)
 • Fly fra Hanoi til Danang og transport til Hoi An, 5 overnatninger i Hoi An
 • Fly fra Danang til Dalat og 3 overnatninger i højlandet.
 • Fly fra Dalat til Ho Chi Minh City, afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger i HCMC.
 • Fly fra HCMC til Phu Qouc (t/r) og hele 5 overnatninger på hyggeligt og helt nyt resort.
 • Flyrejsen hjem mod Danmark afgår ved rejsens slutningen fra Ho Chi Minh City, og er selvfølgelig også inkluderet.
Rejseforslag:

Ho Chi Minh, Hoi An, Hanoi og eksklusivt cruise i Halong Bay

En rejse med lidt for enhver smag og med mulighed for at opleve nogle af de bedste steder i Vietnam. I starter rejsen til Vietnam i storbyen Ho Chi Minh/Saigon hvor der er masser af historie og seværdigheder at kaste sig over. Tag f.eks. en dag til Mekong Deltaet og gå ikke glip af en udflugt til Cu Chi Tunnels. I flyver videre nordpå, og tilbringer herefter 5 skønne badeferie-dage i én af østens hyggeligste byer Hoi An. Gode strande, hyggelige små gade, billige skræddere og lækker mad. Med fly tager I videre til hektiske og meget charmerende Hanoi med sine små gader der konstant er fyldt op med mennesker og scootere. Det er i sandhed en by man oplever! Og så sluttes ferien af med et skønt og afslappende cruise i smukke Halong Bay (et af verdens 7 vidundere) hvor der bliver kræset om jer - ikke mindst med maden der serveres! Halong Bay er en oplevelse man ikke må snyde sig selv for, og hvorfor ikke opleve den smukke natur, fra en smuk båd!

Pris pr. person fra kun: 10.000,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly fra København til Ho Chi Minh
 • Blød-Landings-Pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel midt i byen.
 • Fly fra Ho Chi Minh til Da Nang, og 5 overnatninger på et rigtig lækkert hotel i Hoi An.
 • Fly videre til Hanoi, blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen, transfer og 3 overnatninger i Hanoi. 
 • 2 dage/1 nat cruise på Halong Bay (inkl. fuld forplejning) med Image Halog Cruise's pragtfulde dragebåd.
 • Fly retur til Ho Chi Minh City inden hjemrejsen til København er selvfølgelig også inkluderet.
Rejseforslag:

Hanoi, Halong Bay, Hoi An, Saigon og badeferie på øen Phu Qouc

Vælger man at rejse til Vietnam, vil man gerne have masser af oplevelser og tilo en god pris! På denne rejse til Vietnam får I hele 3 skønne uger i landet. En rejse der tager jer til spændende og hektiske Hanoi, smukke og fredelige Halong Bay, med nattog til Hue og 3 skønne dage i Vietnams (måske) skønneste by Hoi An. Herfra går turen videre med fly til Saigon/Ho Chi Minh City - et besøg man ikke må være foruden når rejsen går til Vietnam. Her kommer man tæt på landets historie, spændende, grufuld og ærlig. Gå ikke glip af de mange historiske steder, bl.a Cu Chi Tunnels. Rejsen afsluttes med skøn badeferie på øen Phu Qouc, kendt for sin afslappede stemning og børnevenlige strande. Her er der tid til at fordøje de mange indtryk som Vietnam vil give dig, og nyde solen, varmen og de skønne strande. 

Pris pr. person fra kun: 11.980,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly fra København til Hanoi
 • Blød-Landings-Pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel midt i Hanoi.
 • 2 dages cruise på Halong Bay (inkl. fuld forplejning),
 • Nattog til Hue og 1 overnatning her
 • 3 overnatninger i Hoi An
 • Fly til Ho Chi Minh City, afhentning i lufthavnen og 4 overnatninger på hotel i HCMC.
 • Fly fra HCMC til øen Phu Qouc og 5 overnatninger på hyggeligt og helt nyt resort. Fly retur til HCMC inden hjemrejsen til København er selvfølgelig også inkluderet.
Rejseforslag:

Hanoi, Halong Bay, Hue, Hoi An, Saigon og Phan Thiet

Her er dømt ubeskrivelig natur, spændende historie og badeferie direkte ved stranden. Denne rundrejse i Vietnam varer 20 dage, og starter i den hektiske og charmerende by Hanoi. Herfra går turen til Halong Bay hvis smukke natur kan tage pusten fra de fleste, inden I bliver inddraget i landets historie - på godt og på ondt - både i Hue og i Ho Chi Minh City. Fra Ho Chi Minh City er der mulighed for at tage på spændende ture til det store Mekong Delta. Turen slår også vejen forbi skræddernes by Hoi An. Ferien sluttes af i Phan Thiet, på hotel beliggende direkte på stranden og med egen pool. Her kan I slappe helt af i solen og varmen, tag en dukkert og nyde endnu mere af den lækre vietnamesiske mad.  

Pris pr. person fra kun: 11.570,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Hanoi
 • Blød-Landings-Pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel midt i Hanoi.
 • 2 dages cruise på Halong Bay (inkl. fuld forplejning)
 • Tog til Hue og 1 overnatning her
 • 2 overnatninger i Hoi An,
 • Fly til Ho Chi Minh City,
 • Afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel i HCMC.
 • Transport til Phan Thiet og 5 afslappende dage på hotel på stranden.  
Rejseforslag:

Hanoi, Halong Bay, Sapa, Hoi An

På denne rundrejse i Vietnam, skal I opleve den nordlige del af Vietnam i 16 dage. Med start i Hanoi hvor det charmerende kaos af små gader, scootere, cykel-boder, lækker mad og alverdens andre ting venter jer. I tager turen til den smukke Hanlong Bay og et 2 dages cruise på et af de berømte drageskibe. Overvældet til vands, skal I overvældes til højlands. I Sapa er stilheden larmende og synet ned over risterasserne i forskellige niveauer malende smukt. Her tilbringer I et par dage, med én af overnatninger som homestay. I tager nattoget tilbage til Hanoi inden I flyver til Hoi An hvor dase- og badeferie-delen skal afholdes. Hoi An er uden tvivl en af (hvis ikke den) hyggeligste byer i Vietnam, med sine gule kolonistils-huse, små gader, masser af skræddere og en lækker strand. Her fortryder man ikke at være i flere dage, til både at fordøje rejsens øvrige indtryk, og til at forkæle krop og sjæl med afslapning. 

Pris pr. person fra kun: 10.900,- DKK* 


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Hanoi
 • Blød-Landings-Pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel midt i Hanoi.
 • 2 dages cruise på Halong Bay (inkl. fuld forplejning),
 • Nattog til Sapa, Homestay-udflugt (2 dage/1 nat) og 1 overnatninge yderligere i Sapa.
 • Nattog retur til Hanoi og fly til Danang.
 • Transfer til Hoi An og 5 overnatninger på hyggeligt hotel i byen.
 • Fly retur til Hanoi inden hjemrejse til DK er selvfølgelig også inkluderet.

 

Tillæg for 4 dages badeferie på Phu Qouc: 1.600,- DKK/person
(fly og overnatninger)

Rejseforslag:

Den helt store rundrejse i Vietnam!

(Hanoi, Halong Bay, Sapa, Hoi An, Ho Chi Minh City og øen Phu Qouc)

Den helt store rundrejse på hele 22 dage! Fra Hanoi i nord, Sapa i højlandet, til søs på Halong Bay med overnatning på drageskib, til vietnams hyggeligste by Hoi An, hvor der findes skræddere på hvert gadehjørne der blot venter på at tage dine mål og sy dit tøj. Imens de syr, kan man dase ved poolen eller den lækre strand.

I skal også til Ho Chi Minh City/Saigon hvor man næsten ikke kan undgå at få fortalt den barske historie om Vietnamkrigen og dens ofre, og snyd ikke dig selv for et besøg ved de kendte Cu Chi Tunnels. I kan også med fordel tage en heldagstur til det store Mekong Delta. Sidste del af rejsen tilbringes på den skønne ø Pho Qouc. Nogle afslappende sol- og badedage, hvor der er tid til at nyde den afslappende stemning ved de lavvandede strande, solen og varmen, evt. kombineret med en dag ved et af de polulære lokale markeder. Mættet af oplevelser, vil der være masser af rejsehistorier at fortælle når I kommer hjem fra denne rejse! 

Pris pr. person fra kun: 12.800,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly fra København til Hanoi
 • Blød-Landings-Pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel i Hanoi.
 • 2 dages cruise på Halong Bay (inkl. fuld forplejning)
 • Nattog til Sapa, Homestay-udflugt (2 dage/1 nat) og yderligere én overnatning i Sapa,
 • Fly fra Hanoi til Danang og transport til Hoi An, 3 overnatninger i Hoi An
 • Fly fra Danang til Ho Chi Minh City, afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger i byen. 
 • Fly fra HCMC til Phu Qouc (t/r) og hele 5 overnatninger på hyggeligt resort. Fly tilbage til HCMC er selvfølgelig også inkluderet, inden flyrejsen hjem mod Danmark der ved rejsens afslutning afgår fra Ho Chi Minh City.  
Rejseforslag:

6 dages tur til Hanoi og Halong Bay
(evt. som kombination til jeres rejse til Thailand)

Tag på en 6 dages rejse til Vietnam (nordlige), evt. i kombination med jeres rejse til Thailand. I vil opleve den ubeskrivelige stemning i Hanois små gader, fyldt med mennesker og scooter, gadeboder og så endnu flere scootere. Fantastisk god mad og billig shopping. Turen tager jer også på en 3 dages tur til det smukke Halong Bay på et af de flotteste drageskibe i egen kahyt og alle måltider inkluderet. I sandhed en fantastisk oplevelse, og et must på jeres rejse til Vietnam! 

Pris pr. person fra kun: 2.775,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Transfer til og fra lutfhavnen til centrum af Hanoi
 • 4 overnatninger på hotel midt i Hanoi
 • Paloma Cruise i 3 dage/2 nætter inkl. alle måltider og transport til og fra Halong Bay. 

 

Hanoi - autentisk og charmerende kaos

Hanoi, der er et uundværligt stop på alle rejser til Vietnam, er landets hovedstad og måske én af de hyggeligste byer, vi har været i. Her er store søer, brede alléer med store træer og en masse små grønne parker. Gader og stræde er små og snoede, så en god stedsans er ikke dårligt. Men det, der nok er den største overraskelse, når man kommer til byen, er antallet af scootere! Og man finder hurtigt ud af, at man aldrig kommer over vejen med mindre man bare begynder at gå. Her er en vigtig regel dog: gå langsomt og i samme tempo - lad vær at stoppe op - så skal de nok flette sig uden om dig. Første gang kræver det nok lidt mod. Alternativt kan man tage en cyclo, som er  den vietnamesiske minitaxi, og opleve byen derfra. Snyd ikke dig selv for at gå i "tøj-gaden" som kun består af butikker med tøj, "skogaden", "souvenirsgaden", "gaveindpakningsgaden", "mekanikergaden eller "restaurantgaden".

I den gamle bydel er huse og bygninger fra den franske kolonitid, og et besøg i byens tidligere fængsel sætter tingene i perspektiv.

Halong Bay - et af verdens 7 vidundere

Hvad er en rejse til Vietnam uden Halong Bay? Halong Bay er natur, stemning, betagende syn, og så endnu mere smuk natur! Man forlader fastlandet i et af de smukke Drageskibe, der imponere med deres smukke detaljerede udseende og kæmpe sejl. De fleste Drageskibe forlader kysten på samme tid, hvilket gør pladsen en smule trang, men udsigten til de mange skibe, er blot endnu mere facinerende. Efterhånden som man sejler tættere ind i Halong Bay, fordeler skibene sig til forskellige steder i bugten, og man vil opleve kun at være et par skibe tilbage sammen, omgivet af høje kalkstensklipper og roligt vand. Her er der ingen stress og jag, og ingen larm. Blot muligheden for at forsøge at mætte øjnene med udsigten, hvilket ikke er muligt. På sejlturen rundt i bugten besøger man både den smukke store grotte "Cave of Surprices" og lokale flydende fiskelandsbyer. Og så er der rig mulighed for at bade direkte fra båden, sejle en tur i kajak mellem kalkstensklipperne, og ikke mindst nyde solnedgangen fra dækket med en drink i hånden. En tur med drageskib til Halong Bay er et MUST.


Hoi An - skræddernes by og måske Vietnams smukkeste by

På din rejse til Vietnam kan du også besøge Hoi An – en charmerende gammel by med smalle gader og små skæve huse i enten gyldne- eller pastelfarver. Gamle templer er som i årenes løb er tilgroet af buske og træer i blomst. I Hoi An kan man finde rigtig dejlige hoteller til billige penge, hvor man kan tage sig en dukkert i poolen mens man venter på at én af byen utallige skræddere færdiggør det nye bestilte tøj. Et jakkesæt kan skræddersyes for ca. 350 kr. så husk penge og ekstra plads i kufferten. Går det helt galt, behøver du heller ikke at rejse hjem fra Vietnam uden dit nye tøj, for de lokale har fundet ud af, at der også er salg i ekstra kufferter.

Selvom byen ligger 5 km fra kysten, er det en havneby, så ved det hyggelige havnemiljø kan man nyde frisk fisk og en fantastisk udsigt.


Hue - tidligere kejserby og hovedstad

Byen der tidligere var residens for kongeslægten ligger i det centrale Vietnam. Selvom krigene har sat sine spor, findes der et utal af imponerende bygningsværker såsom Pagoder, kongelige paladser, storslåede kejsergrave og fæstningsværker. En dagsudflugt fra byen ligger den demilitariserede zone, og broen Hien Luong broen der ligger præcist på den 17. breddegrad og udgjorde grænsen, der delte landet i nord og syd under Vietnamkrigen. Man vil også besøge de berømte Vinh Moc tuneller der bl.a. blev brugt som forsyningsrute til tropper og våben på vejen mod syd. Fyldt op med byens og landets historie, er det værd at gå på oplevelse i det vietnamesiske køkken som betegnes som yderst autentisk i Hue.


Ho Chi Minh City - storby med masser af historie fra krigen

Ho Chi Minh City ligger i de sydlige del af Vietnam, og kaldes også Saigon. En by med masser af liv og i den grad fart på. Her bor ca. 5 mill. mennesker og en livlig trafik på både to og fire hjul, med og uden motor, og desuden et motto der hedder "alt kan være på en scooter". Det er en by med kinesiske pagoder og buddhistiske templer i kontrast til knapt så kønne betonbyggerier med storskærme fra den amerikanske æra. 

Fra Saigon kan man tage på udflugt til "Cu Chi Tunnels" og få en fornemmelse af hvordan Vietnamkrigen foregik. Lider man ikke af klaustrofobi, kan man endda komme ned og kravle i deres underjordiske krigshuler. Turen kan sluttes af med et besøg på krigsmuseet (war museum), men det er ikke for sarte sjæle. Husk i øvrigt at det i Vietnam ikke hedder Vietnamkrigen, men "The American War". 


Dalat - det smukke højland

Brug din rejse til Vietnam til at komme helt ind under huden på Vietnameserne i det smukke højland Dalat, hvor bare turen dertil byder på smuk udsigt. En gudesmuk lille by, men park og sø, og hvor man kan leje en hestevogn til at køre en romantisk tur. Det er ofte hertil at Vietnameserne tager på bryllupsrejse. Et besøg på Dalat marked er virkelig en oplevelse for alle sanser, og et udemærket sted at spise frokost. Er det en lille bod på første sal smider de blot deres plastikspand ned til de sælgende og kan få minutter efter trække friske grøntsager tilbage i spanden. Byen har også en del motorcykler, hvis ejere kalder sig "Easy-riders". På vores rejse til Vietnam arrangerede vi at tage på en heldags tur med to easy-riders, som kørte os rundt til de forskellige seværdigheder og fortalte livligt over en god frokost. Det var så godt og så billigt, at vi hyrede dem igen dagen efter. Sagde hvilke ting vi godt kunne tænke os at se (bomulds-fabrik, rismarker, små landsbyer, vandfald osv) og så fandt de frem til de steder de ville vise os. Denne dag var vi helt ude hvor der i hvert fald ikke kommer turister særlig ofte, og vi blev endda indbudt til at være med i produktionen af bomuld. 


Sapa - risterrasser i 1650 meters højde

Sapa er på blot 10 år gået fra at være en isoleret by i bjergene, til at være Vietnams 2. største turistattraktion. Beliggende i det nordlige Vietnam, klods op og ned af grænsen til Kina, byder Sapa på muligheden for at gå mellem rismarkerne, møde de lokale minoritetsgrupper, beundre deres farvestrålende tøj og følge de lokales arbejde i rismarkerne med deres vandbøfler og primitive værktøj. Sapa er også kendt for sine vældig populære lørdag- og søndagsmarkeder, hvor der sælges alverdens farvestrålende tøj, tørklæder, dyr, frugt og grønt, og 1000 andre ting. I områderne omkring Sapa er der desuden rig mulighed for trekking i det smukke bjergrige landskab der omgiver byen. Det vil være nødvendigt, at hyre en lokalguide der kender ruten, og som undervejs kan fortælle om kultur og traditioner hos de minoriteter I møder. Klimaet i Sapa er køligt, med en gennemsnitstemperatur på 15-18 grader, køligt om sommeren og koldt om vinteren. Fra maj til augist regner det en del. Det er muligt at kombinere Hanoi med et par dage i Sapa.     


Phan Thiet og Mui Ne - golf, afslapning og smukke strande

Din rejse til Vietnam kan med fordel sluttes af med nogle skønne afslappende dage ved Mui Ne stranden. Phan Thiet og Mui Ne ligger i forlængelse af hinanden, ca. 200 km. nordøst for Ho Chi Minh City og ud til kysten. Phan Thiet, som er en typisk vietnamesisk fiskerlandsby, hvor hovedattraktionen er de mange små hyggelige restauranter i centrum, og havnen hvor der er liv når de små farverige både kommer ind med dagens fangst, og Mui Ne, den smukke langstrakte strande, der regnes for at være Vietnams bedste strandområde. Her findes også de berømte røde sanddyner, der breder sig så langt øjet rækker. En solnedgang her er ekstra smukt, og selvfølgelig noget der skal opleves. Her er der plads til afslapning, sol- og badeferie, og for de mere aktive, er der mulighed for både kite- og windsurfing, sandboarding og mange andre former for vandsport. For de golfinteresserede er det et must at besøge Vietnams bedste golfbaner "Ocean Dunes" lige udenfor byen.


Phu Qouc - en lille tropeø med børnevenlige strande

Har du børn med på din rejse til Vietnam, eller værdsætter du bare rolige, lavvandede, hvide sandstrande, så kan Pho Qouc være et ideelt sted at afslutte din rundrejse i Vietnam. På øen der er vietnamesisk, men egentlig ligger tættere på Cambodia i den thailandske golf, findes nogle ubeskriveligt smukke sandstrande der strækker sig så langt øjet rækker. Øen ligger beskyttet mod det kinesiske hav, og derfor er vandet roligt, varmt og dejligt. Her er plads til afslapning, solbadning og en omgang massage. Und dig selv at rejse dig fra solstolen, og besøg et af de mange markeder. Det største ligger i byen Doung Dong, hvor man kan føle det som om, at samtlige af øens 90.000 indbyggere er på vej gennem markedets smalle veje på deres motorcykler og scootere. Alt foregår dog i gåtempo, og bare det er en kæmpe oplevelse i sig selv. Skal solstolen forlades i mere end et par timer, er der fra Phu Qouc mulighed for at tage på ture ud og snorkle og dykke på levende koralrev, og der arangeres også jeepture ind i den jungleklædte nationalpark. I virkeligheden byder øen på så meget afslapning eller så mange oplevelser, som du ønsker...     


Nha Trang - badeliv og fremragende seafood

Hvis du kan lide at gå på stranden, skal du rejse til badebyen Nha Trang - pulserer strandlivet på den lange brede sandstrand. Byen har sin helt egen charme, der udspringer fra den livlige kyst og aktive havneby. Nyd et par dage i solen ved stranden, kun afbrudt af en skøn massage eller fodbehandling fra én af de lokale. Der er også en masse sælgere der tilbyder alt lige fra mad og frugt, til T-shirts og drikkevarer. Om aftenen er der flere barer og diskoteker, hvor man ikke bliver ruineret af drinkspriserne. Området er et af de absolut populæreste for strand-, bade- og daseferie i Vietnam.

Se også vores andre destinationer:

 

* Der tages forbehold for prisændringer. Til prisen skal servicegebyr tillægges.
Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 10-16.30 & Fre 10-15

Rejs med os fordi...

 • Specialister

  Vi har Danmarks bedste kendskab til Thailand og Østen. Alle steder vi anbefaler har vi personligt oplevet.

 • Bedste priser

  Vi laver Danmarks billigste rundrejser i Østen.

 • Totalløsning

  Vi inspirerer jer til en anderledes ferie fyldt med oplevelser og præsenterer jer for en komplet løsning.

Gratis Rejsetilbud

Lad os sammensætte et skræddersyet rejsetilbud på netop din drømmerejse.

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden