Forside/Hvem er vi/Unique Travels koncept

Unique Travels koncept

 

Vores koncept er lige til at forstå...

 - Vi ønsker at du skal "betale mindre - men opleve meget mere" 

Er du til standardløsninger, hurtige uspecificerede afbudsrejser eller 14 dages charterferie i Phuket i Thailand, så er det IKKE os du skal ringe til. 

Ønsker du i stedet en personlig rejseplan, udarbejdet 100% ud fra jeres ønsker til rejsens indhold, og tilmed noget af branchens bedste kendskab til destinationerne? JA, SÅ ER DU KOMMET TIL DET RETTE STED!

 

Når du tager kontakt til os, vil den første snak handle om tanker, planer, budget osv. Herefter går vi i gang med at stykke rejsen sammen, og sender jer kort efter et rejseforslag. Vi gør meget ud af kun at anbefale steder, hoteller og udflugter som vi personligt selv har set/oplevet, så vi kan stå inde for de produkter vi anbefaler vores kunder.

Rejseforslaget kan I ændre på lige så mange gange I ønsker, så det kommer til at passe fuldstændig til jeres behov og ønsker.

Konceptet giver jer mulighed for, at blive guidet og hjulpet afsted på en fantastisk rejse - også selvom man måske aldrig har rejst på egen hånd før - og samtidig spare nogle penge. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og samtidig får I branchens bedste service. Vi introducerer jer til steder der vil give helt uniQue oplevelser, og vi lover at I får MANGE oplevelser og ferieminder med hjem!

Når vi sammen er blevet enige om rejsens indhold, går vi i gang med at booke jeres rejse. Vi sørger for at booke alle jeres hoteller, transfers og udflugter ud fra rejseplanen. Vi giver jer besked så snart hotellerne er booket og bekræftet, og fremsender kort derefter en faktura på depositummet som skal betales 3 dage efter. Restbeløbet skal først betales 60 dage før afrejse.

 

Vi bruger agenter der bor i de pågældende lande - nogle gange danske folk - og det gør vi fordi at de har det bedste kendskab til landet, og fordi de er bedst til at forhandle lokale samarbejsaftaler og hotelkontrakter. Derover er administrationen i udlandet oftest billigere end et bookingbureau i DK, så på denne måde kombinerer vi den høje danske service, med de bedst opnåelige priser, og med størst mulig flexibilitet. Det betyder, at vi kan skræddersy rejserne 100% til vores kunder. 

 

Vi adskiller os fra de andre

Ét af de punkter hvor vi adskiller os fra andre rejsebureauer, er i forbindelse med bestillingen af jeres flybilletter. Når I bestiller en rejse hos, er det jer selv der skal bestille jeres flybilletter. Vi hjælper jer igennem hele bestillingsprocessen step-for-step, enten ved hjælp af vores hjælpevideoer eller ved telefonisk assistance. Vi har valgt denne løsning, da flybilletter altid fås billigst ved at booke dem direkte på internettet. Folk er efterhånden vant til at bestille på internettet, og vi har valgt ikke at tjene på flybilletterne, så vores kunder sparer på rejsebudgettet - eller får råd til lidt mere luksus på rejsen. Tilbage til vores koncept, hvor vi ønsker at vores kunder skal betale mindre, og opleve mere.  

 

Vores hjælp og service koster kun et servicegebyr på 600 kr. pr. rejsende voksen og halv pris (300 kr.) pr. rejsende barn (børn under 12 år). De penge er godt givet ud, og let tjent hjem! 


Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 10-16.30 & Fre 10-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden

Rejs med os fordi...

  • Specialister

    Vi har Danmarks bedste kendskab til Thailand og Østen. Alle steder vi anbefaler har vi personligt oplevet.

  • Bedste priser

    Vi laver Danmarks billigste rundrejser i Østen.

  • Totalløsning

    Vi inspirerer jer til en anderledes ferie fyldt med oplevelser og præsenterer jer for en komplet løsning.

Gratis Rejsetilbud

Lad os sammensætte et skræddersyet rejsetilbud på netop din drømmerejse.