Menu
Forside/Hvem er vi/Konceptet

Unique Travels koncept

 

Vores koncept er lige til at forstå...

 - Vi ønsker at du skal "betale mindre - men opleve meget mere" 

Er du til standardløsninger, hurtige uspecificerede afbudsrejser eller 14 dages charterferie i Phuket i Thailand, så er det IKKE os du skal ringe til. 

Ønsker du i stedet en personlig rejseplan, udarbejdet 100% ud fra jeres ønsker til rejsens indhold, og tilmed noget af branchens bedste kendskab til destinationerne? JA, SÅ ER DU KOMMET TIL DET RETTE STED!

 

Når du tager kontakt til os, vil den første snak handle om tanker, planer, budget osv. Herefter går vi i gang med at stykke rejsen sammen, og sender jer kort efter et rejseforslag. Vi gør meget ud af kun at anbefale steder, hoteller og udflugter som vi personligt selv har set/oplevet, så vi kan stå inde for de produkter vi anbefaler vores kunder.

Rejseforslaget kan I ændre på lige så mange gange I ønsker, så det kommer til at passe fuldstændig til jeres behov og ønsker.

Konceptet giver jer mulighed for, at blive guidet og hjulpet afsted på en fantastisk rejse - også selvom man måske aldrig har rejst på egen hånd før - og samtidig spare nogle penge. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og samtidig får I branchens bedste service. Vi introducerer jer til steder der vil give helt uniQue oplevelser, og vi lover at I får MANGE oplevelser og ferieminder med hjem!

Når vi sammen er blevet enige om rejsens indhold, går vi i gang med at booke jeres rejse. Vi sørger for at booke alle jeres hoteller, transfers og udflugter ud fra rejseplanen. Vi giver jer besked så snart hotellerne er booket og bekræftet, og fremsender kort derefter en faktura på depositummet som skal betales 3 dage efter. Restbeløbet skal først betales 60 dage før afrejse.

 

Vi bruger agenter der bor i de pågældende lande - ofte danske folk der bor derude - og det gør vi fordi at de har det bedste kendskab til landet, og fordi de er bedst til at forhandle lokale samarbejsaftaler og hotelkontrakter. Derover er administrationen i udlandet oftest billigere end et bookingbureau i Danmark, så på denne måde kombinerer vi den høje danske service, med de bedst opnåelige priser, og med størst mulig flexibilitet. Det betyder, at vi kan skræddersy rejserne 100% til vores kunder. 

 

Vi adskiller os fra alle andre

Ét af de punkter hvor vi adskiller os væsentlig fra den øvrige del af branchen er vores viden, kendskab og vores høje servicenivaeu. Vores passion for rejser og det vi laver, smitter af på vores service og I får en bedre rejse!

Vi adskiller os også fra de andre rejsebureauer i forhold til bestillingen af flybilletter. Når I bestiller en rejse hos, står det jer frit for, om I selv ønsker at bestille flybilletterne på internettet (oftest billigst), eller om I ønsker at vi skal booke dem for jer. Vælger I løsningen hvor I selv bestiller jeres flybilletter, så hjælper vi jer igennem hele bestillingsprocessen step-for-step, enten ved hjælp af vores hjælpevideoer eller ved telefonisk assistance. Vi har valgt at give vores kunder denne mulighed, da flybilletter som regel fås billigst ved at booke dem direkte på internettet hvor der er konkurrence blandt udbyderne. Desuden er folk efterhånden vant til at foretage bestillinger på internettet, så de fleste klarer også denne del uden udfordringer. Vi har valgt ikke at tjene på flybilletterne, så vores kunder sparer på rejsebudgettet - eller får råd til lidt mere luksus på rejsen. Og så er vi tilbage ved vores koncept..., vi ønsker at vores kunder skal betale mindre, og opleve mere.  

 

Vores hjælp og service koster et servicegebyr på 600 kr. pr. rejsende voksen og halv pris (300 kr.) pr. rejsende barn (børn under 12 år). De penge er godt givet ud, og let tjent hjem! 


Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden