Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

ZAUCHENSEE

FAKTA OM ZAUCHENSEE

mountains-black.svg mountains-red.svg mountains-blue.svg
BLÅ 23 KM
RØDE 16 KM
SORTE 4 KM
43 KM PISTER

PISTER

Højeste Skiløb2100

Længste nedkørsel8 km.

Antal Lifter16

Langrend20

Off-PisteJa

Fun-ParkJa

SKILØBET

Børn snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake

Begyndere snowflake snowflake snowflake snowflake

Øvede snowflake snowflake snowflake snowflake

Eksperter snowflake snowflake snowflake

Showboards snowflake snowflake snowflake snowflake

Off-Piste snowflake snowflake snowflake

BYEN850 m.

Østrigsk charme snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake

Afterski snowflake snowflake snowflake

Shopping snowflake

Restauranter / Caféer snowflake snowflake snowflake

Wellness snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake

Andre aktiviteter snowflake snowflake snowflake

SKILØBET


Zauchensee – Det lille oversete skiparadis i Wagrain området.
Mange kender til Wagrain, men taler sjældent om Zauchensee, selvom det faktisk hænger sammen med Wagrain skiområde. Denne lille perle i Østrig er virkelig et besøg værd!

Området ligger højt placeret i 1350 m. højde og skiløbet går helt 2100 m. højde, hvilket giver dette sted de perfekte sneforhold, og stort set snesikker. Derfor starter sæsonen her allerede i begyndelsen af december og slutter først i slutningen af april.

Selve skiområdet Zauchensee har alt hvad du skal bruge, uanset om du er begynder eller øvet. Her findes alt fra gode brede blå carving pister til hardcore slalom pister. Fra pisterne i Zauchensee er det muligt at komme til Wagrain og helt ud til Alpendorf, stort set hele vejen på ski. En oplagt dagsudflugt, hvis bare man husker at komme tilbage til Zauchensee inden lifterne lukker. Bliver du på pisterne i området omkring Zauchensee, vil du opleve at tiden på ski er en del mere end hvis du f.eks. køre rundt i området i Wagrain. Her findes stort set ikke begreber som lift-kø, så du får maksimalt ud af din tid på pisternen, og her er der samtidig så få mennesker, at der er god plads at slå sig løs på. Størrelsen på byen gør, at selvom der er fyldt op på hotellerne, så er det ikke nok til at fylde pisterne op. Og som ekstra bonus, så ligger næsten alle hoteller med mulighed for SKI-IN / SKI-OUT!
What’s not to like!

Pisterne i Zauchensee er af meget høj standard, og det er derfor heller ikke uden grund, at der i Zauchensee hvert år bliver afholdt Worldcup. Mange professionelle og skisportsklubber ynder at tage til Zauchensee for at træne, da forholdene vurderes helt perfekte.

Børneområdet ligger nede ved byen, så har man helt små børn med, så er det nemt at komme hjem til varmen, når de små ben bliver trætte.

Zauchensee ligger som en lille østrigsk perle - en lille by, midt i en dal, med et skiområde i verdensklasse, og samtidig en del af det kæmpestore Wagrain område og Ski-Amadé.
Det er meget svært ikke at være begrejstret for Zauchensee.


Liftkort, lifter og pister:

Når du køber Liftkort til Zauchensee gælder det samme liftkort også til hele Wagrain området. Ski Amadé liftkortet giver dig derfor adgang til hele 350 km pister i Wagrain området, og derudover også adgang til områder som Bad Gastein, Bad Hofgastein og Flachau - samlet set kan du slippe skiene løs på ca. 760 km pister. Vi tør godt garantere at du ikke løber tør for nye pister, udfordringer på din skiferie.

I selve Zauchensee er der 16 lifter i god variation af både slæbelifter, stolelifter og en enkelt gondol.
Selvom det ikke er det største skiområde, så er pisterne af top kvalitet, og for alle niveauer, så kedeligt bliver det ikke.


Snowpark, Freestyle og Off-piste:

Er du til off-pister og Fun parks er du landet det rette sted.
Endnu engang vinder den lille perle Zauchensee point for dens placering når det gælder off-piste. Her er nemlig rigtig gode muligheder for at udforske den dybe og uberørte sne på bjergsiderne.
Er man til Snowpark/funpark og freestyle er der rigtig gode muligheder for dette i Flachau Winkel/Kleinarl, ikke langt fra Zauchensee. Her er virkelig et legeland for folk med hang til at få luft under skiene, glide sidelæns over rails eller bare hænge ud med at andre freestyle skiløbere i chill området.
Husk at komme hjem inden sidste lift lukker til Zauchensee!


Langrend:

I området omkring Zauchensee er her også mulighed for langrend igennem små byer og dale i hele Wagrain området. Et godt sammenhængene net af langrendsspor, sørger for at der er nok at udforske.

 

HOTELLER | ZAUCHENSEE

Se alle hoteller i Zauchensee
Hotel Alpenhof 4* Superior

Et fantastisk smukt hotel, med service, mad og omgivelser helt i top. 

  • Høj service, lækre værelser og flot udsigt
  • 0 meter til pisten / 100 m til liften
  • Indendørs pool, spa, fitness og legerum
  • Fra 7095 kr./person (2 voksne + 2 børn) 
Læs mere om hotellet
Hotel Salzburger Hof

Luksus, wellness, spa, gourmet - og så ligger pister lige i baghaven!

  • 0 meter til pisten
  • 30 meter til liften
  • Perfekt til børnefamilier, venner og par
  • Fra 6850 kr./person (2 voksen + 2 børn)
Læs mere om hotellet

SÆrligt for Zauchensee

Blot en times kørsel fra Salzburg, og med motorvej hele vejen på nær de sidste 20 km, så kan det næsten ikke være nemmere at komme hertil. Ingen bjergkørsel eller små snoede veje, for vejen ind til Zauchensee er næsten lige, og stiger blot stødt hele vejen.

Byen er meget lille by, og består næsten af hoteller. Det gør dog ikke noget dårligt or byen, for her er virkelig så hyggeligt, fredeligt og alt er helt overskueligt. Alt er indenfor rækkevidde, lige med undtagelse af et supermarked. Det findes der ikke, og derfor bookes næsten alle hoteller med måltider inkluderet i opholdet. Ønsker man alligevel at proviantere lidt, så ligger der supermarkeder i Altenmarkt, blot 15 min kørsel fra Zauchensee.

Byen emmer af østrigsk stemning, og bjergene der omgiver byen hele vejen rundt, skaber de perfekte rammer om god skiferie stemning - bare uden at drukne i skiturister og afterski barer. Udover de hyggelige barer der er at finde på de fleste hoteller, så ligger der et par mindre afterski barer i byen, der sagtens kan danne ramme om en hyggelig aften, og der serveres med garanti også kolde fadøl eller en varm glüwein.

Uanset hvor du kigger hen, så vil du kunne se et hotel og en skilift – så det næsten ikke en overdrivelse at de fleste hoteller i byen tilbyder SKI IN / SKI OUT. Det bliver nærmest ikke mere perfekt. Zauchensee er en perfekt destination for hele familien!

Skal vi beskrive Zachuensee med få ord: KVALITET, HYGGELIG ATMOSFÆRE, ØSTRIGSK CHARME, FANTASTISK SMUKT OG HOTELLER I TOPKLASSE!

 

Pistekort

Andre Skiområder